Yaşam
  • 25.9.2017 12:35

Ünlü kadınların erkeğimi kaptın kavgası

Gülben Ergen, Seren Serengil ve Yeşim Salkım cephesi durulmuyor

Gülben Ergen'in yeni sevgilisinin evli çıktığı iddiasına karşılık, Yeşim Salkım ve Seren Serengil yıllardır içlerinde tuttuklarını ortaya döktüler. Dün Yeşil Salkım Beyaz TV canlı yayınına bağlanıp Gülben Ergen hakkında çeşitli iddialarda bulunmuş, buna karşılık Gülben Ergen, konuyu yargıya taşıyacağını açıklamıştı.

Gülben Ergen'in İzmirli evli işadamı Tolga H. Duğles'le birlikte olduğu iddiası magazin gündemini karıştırdı. GÜNAYDIN dün ikilinin birbirlerine yazdıkları söylenen aşk mektuplarını manşetten yayınladı. Uçankuş TV ise ikilinin fotoğraflarını ortaya çıkardı. Ayrıca Ergen'in geçtiğimiz günlerde bu aşkı haber yapan Kanal D programı Magazin D'nin iki çalışanını da işten kovdurduğu iddia edildi.

Ergen'in eski kocası Hakan Uzan'la birlikte olduğunu söyleyen Yeşim Salkım, önceki gün Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlandı. Salkım, konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı:

"Bugüne kadar sustum artık susmak istemiyorum. Gülben yüzünden bu ülkeden gitmek zorunda kaldım. Zamanında onun yüzünden çok veto yedim. O zamanki eşimle Gülben'in ilişkisi için dedektif tuttum. Bunlar yüzünden kanserin eşiğinden döndüm"

Maddi-manevi büyük zarara uğradım. Gülben, Seren Serengil'in evlenmek üzere olduğu kişiyle beraber oldu. Ama artık onun başka bir yuva yıkmasına izin vermeyeceğim. Bu adamlar akıllarını başlarına devşirsinler, girmesinler bu kadının koynuna."

Ergen ile birlikte olan işadamının eşine de seslenen Salkım; "Yuvasına sahip çıksın, kocasını o kadından kurtarmaya çalışsın" dedi.

Seren Serengil’den sert cevap!

Seren Serengil’den sert cevap!

Seren Serengil, yasak aşkıyla gündeme oturan Gülben Ergen'i koruyan bir yazı kaleme alan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a ateş püskürdü. Serengil, "Gidin kocalarınıza hesap sorun" diye yazan Hakan'a "Bu kadını korumayın artık" diye çağrı yaptı.

Seren Serengil’den sert cevap!

'ÇİFTE STANDART'

İşte Serengil'in o yazısı: "Sevgili Ahmet Hakan, artık yapmayın bunu. Bu kadını korumak için doğrularınızdan, kişiliğinizden, duruşunuzdan ödün vermeyin artık.

Olayı Yeşim-Seren-Gülben çekişmesi gibi gösterip hafifletmeye çalışmayın. Onun yargılandığı konunun içinde biz yokuz.

Seren Serengil’den sert cevap!

Bugüne kadar evli bir adamla yasak aşk yaşayan hangi ünlü kadın için, gazetenizde onları koruyan bir yazı yazdınız? Hangisi için 'Adam suçludur, kadın kandırılmıştır' dediniz? 45 yaşında üç erkek çocuğu olan bir kadının kandırıldığını yazıp yine onu mağdur durumda gösterme çabanız o kadar belli oluyor ki...

Seren Serengil’den sert cevap!

Bu çifte standart, Hürriyet gazetesi ve yazarlarına yakışmıyor. Hiçbir vasfı olmadan, sadece yakınlıkları olduğu için zorlama bir şekilde gazetenizde röportajlar yaptırdığınız bu kadını kayırmak istiyor ve yaptıklarını görmezden geliyorsanız; aynı suçtan birilerini gömerken, birilerini göklere çıkaramazsınız.

Bu kadın ilk önce beni sevdiğim adamdan ayırdı, sonra Yeşim'i, şimdi Yasemin Hanım'ı... Çocuklar Gülsün Diye yararına yapılan okul açılışında, evli olduğu halde protokolde evli sevgilisiyle oturan bir kadın için Türk aile, örf ve geleneklerine, ahlaki değerlere aykırı bir şeyi örtbas ediyorsunuz. Mesele bu."

Seren Serengil’den sert cevap!

Seren Serengil’den sert cevap!

 

 

Güncellenme Tarihi : 25.9.2017 12:53

İLGİLİ HABERLER