Spor
  • 28.9.2020 14:47

Marcao'o ya 5 yıllık sözleşme

Roma gemileri yaktı! Galatasaray Marcao için 5 yıllığına... | Galatasaray Transfer Haberleri
Transferde son dakika... Fenerbahçe ile derbide 0-0 berabere kalan Galatasaray'da transfer konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılılarda Fatih Terim'in takımdan ayrılmasını istemediği Marcao konusunda işler bir anda değişti.Serie A ekiplerinden Roma, Marcao transferinden vazgeçmedi. İtalyan ekibi Roma bir süredir Galatasaray'ın Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao ile yakından ilgileniyor.

Geçen sezonki başarılı performansını sürdüren, derbide de iyi oyunuyla dikkat çeken Marcao'da hareketli saatler yaşanıyor.Serie A ekibi bu transfer için 15 milyon Euro'yu gözden çıkarmış durumda.Başkent ekibi ilk olarak geçen sezon Manchester United'tan kiraladığı Chris Smalling için girişim yaptı ancak Manu bu transfer için Roma'dan 23 milyon Euro bonservis talep etti. İtalyanlar 30 yaşındaki Smalling için bu rakamı riske etmek istemiyor.

GALATASARAY'DAN BOMBA HAMLE: 5 YIL

Roma yaklaşık 15 milyon Euro transfer bütçesi ayırdığı stoper bölgesi için çalışmalarını sürdürürken Galatasaray'dan da yeni bir Marcao hamlesi geldi.Marcao için Roma kulübü Galatasaray'a 10 ve 12 milyon Euro'luk teklifler yaptı ancak bu teklifler kabul görmemişti.

15 MİLYON EURO + BONUSLAR

İtalyan ekibi 15 milyon Euro + bonservislerle yeni bir teklif daha yaptı.Galatasaray'ın bu hafta içinde Marcao ile ilgili Roma'ya olumlu dönüş yapması bekleniyor.

2 ALTERNATİF HAZIR

Galatasaray Marcao'nun yerine 2 alternatif şimdiden hazırladı. Emre Utkucan'ın başında bulunduğu scout ekibi Marcao gibi gelişme gösterecek iki ismi transfer komitesine sundu.

MARCAO GİTMEZSE ZAM

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray'dan bu sezon 850 bin Euro kazanan Marcao artan perfomansı sonrası yönetimden zam talebinde bulundu.

Güncellenme Tarihi : 28.9.2020 15:00

İLGİLİ HABERLER