Yaşam
  • 26.1.2022 16:19

Mayosuyla karda şov yapmaya kalkan Pelin Akil Koronavirüse yakalandı

Pelin Akil mayosuyla karlara uzanmıştı... Mayolu kar şovu hasta etti!

2016 yılında meslektaşı Anıl Altan ile nikah masasına oturan oyuncu Pelin Akil, sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerin başında geliyor. İkiz kızlarıyla sosyal medya hesabından sık sık paylaşımda bulunan Pelin Akil, son olarak çılgınca bir videoya imza atmıştı. Kendall Jenner'ın kardaki bikinili karelerinin ardından Pelin Akil de modaya uymuş ve karların içine mayo ile atlayarak adeta şov yapmıştı. Pelin Akil'den kötü haber geldi. Ünlü oyuncunun mayolu kar şovu hasta etti. Pelin Akil koronavirüse yakalandığını duyurdu.(Allah akıl fikir versin)

Rol aldığı dizi ve reklam projelerindeki başarısıyla adından söz ettiren başarılı oyuncu Pelin Akil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiriyor.İkiz kızları ve eşiyle eğlenceli anlarını paylaşan oyuncu, geçtiğimiz günlerde karı fırsat bildi sosyal medyada viral olan bir akımı yaptı.

Pelin Akil mayosuyla karlara uzanmıştı... Mayolu kar şovu hasta etti!

KENDİSİNİ KARIN İÇİNE BIRAKTI

Neredeyse Türkiye'nin yarısını etkisi altına alan kar yağışı zaman zaman eğlenceli anlara da sahne oldu.Pelin Akil de mayosunu giyerek bahçeye çıktı ve soğuk havaya aldırış etmeden önce kendisini karın içine bıraktı sonra da dans etti.O anları 3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan oyuncu "Uzun zamandır yapmak istediğim. Challenge? Or Zatüre?" notunu yazdı. karların içine mayo ile atlayarak adeta şov yapan Pelin Akil'den kötü haber geldi.

Ünlü oyuncunun mayolu kar şovu hasta etti. Akil, takipçilerine sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile "Challenge Or Zatüre? yarışmasını zatüre kazandı" dedi.

Pelin Akil mayosuyla karlara uzanmıştı... Mayolu kar şovu hasta etti!

Pelin Akil ayrıca Covid-19 testinin de pozitif çıktığını duyurdu.

Güncellenme Tarihi : 27.1.2022 00:05

İLGİLİ HABERLER