Spor
  • 12.6.2019 00:15

Mbaye Diagne'nin yeni takımı belli oldu

Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında Kasımpaşa'dan Galatasaray'a transfer olan Mbaye Diagne için sürpriz bir transfer teklifi geldi. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi için kaliteli bir golcü transfer etmek istediği, bunun için de Mbaye Diagne'yi satış listesine koyduğu belirtildi. İşte transferin detayları...

Galatasaray'da flaş Mbaye Diagne gelişmesi yaşandı..

Sarı-kırmızılılar, Diagne'yi geçtiğimiz sezonun devre arasında Kasımpaşa'dan 13 milyon euroya kadrosuna katmıştı.

Senegalli golcü, Galatasaray'da attığı gollerden çok davranışları ile ön plana çıktı.

Süper Lig'i 30 golle gol kralı olarak tamamlayan Mbaye Diagne buna rağmen teknik direktör Fatih Terim'in gözüne giremedi.

Buna göre satış listesine konulan Mbaye Diagne'ye sürpriz bir transfer teklifi geldi.

İşte detaylar.

Arap basınında çıkan haberlere göre, Galatasaray'ın golcü futbolcusu Diagne için Suudi Arabistan'dan flaş bir teklif geldi.

Bu sezon Sumudica'nn çalıştırdığı Al Shabab'ın Diagne'yi transfer etmek istediği iddia edildi.

Galatasaray'da gelecek sezon iyi bir teklif gelmesi halinde satılması düşünülen Diagne'nin yerine, Şampiyonlar Ligi için daha iyi bir santrfor transfer etme politikası belirlenirken, Al Shabab'ın Diagne'yi transfer etmek istediği iddia edildi.

Al Shabab yetkililerinin Diagne için önümüzdeki günlerde Galatasaray'ın kapısını çalacağı ve görüşmelere başlayacağı kaydedildi..

Diagne ise geçtiğimiz günlerde ülke basınına yaptığı açıklamada ailesini düşünmesi gerektiğini ve kendisine en yüksek parayı verecek olan kulübü tercih edeceğini söyledi.

E SÖYLEMİŞTİ?

Mbaye Diagne açıklamasında "Hala Juventus ile iletişim halindeyim. Bir teklif gelirse kabul etmek için tereddüt etmem, çünkü Juventus çok büyük bir kulüp.

Avrupa'nın en iyi golcülerinden biri olduğumu duymak gurur verici. Tebrikler almaya devam ediyorum." dedi..

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 12.6.2019 00:20

İLGİLİ HABERLER