Medya
  • 29.11.2015 02:47

Ahmet Şık ve Mirgün Cabas'dan skandal tweet

 

PKK saldırıları sonrası devleti ve hükümeti hedef göstererek, "Devlet katil" çığırtkanlığı yapan Cumhuriyet Muhabiri Ahmet Şık PKK tarafından öldürülen Tahir Elçi'nin ölümünden yine devleti sorumlu tuttu.

Ahmet Şık, Diyarbakır'da Tahir Elçi'nin PKK'lı teröristler tarafından öldürülmesinden sonra "Devletiniz teröristtir" tweet'ini attı.
 

Devletiniz teröristtir.

 
 
  1. Baro başkanından sokaktakileri kadar Kürtleri öldür, katledemediğini tutukla, gazetecileri zindana at. Sonra PKK terör örgütü öyle mi.

  2.  

    Tahir Elçi'yi tutuklamak yerine katletmeyi tercih ettiler. Katil sürüsü bir mafyasınız.

 

CNNTürk'te program yapan ve sürekli devleti hedef gösteren Mirgün Cabas da, Tahir Elçi'nin PKK tarafından öldürülmediğini iddia etti.

velev ki elçi'yi -şimdi birilerinin diyecegi gibi- provokasyon için pkk öldürmüş olsun. onun nasıl hedefe konuldugunu hepimiz gördük.

 

Şamil Tayyar'dan Şık ve Cabas'a cevap

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, basın açıklaması yaptığı sırada silahlı saldırıya uğrayak katledilen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi hakkında paylaşımda bulunan Ahmet Şık ve Mirgün Cabas'a tepki gösterdi.

Ahmet Şık'ın yaptığı "Tahir Elçi'yi tutuklamak yerine katletmeyi tercih ettiler. Katil sürüsü bir mafyasınız." paylaşımından alıntı yapan Tayyar, ""Kimliğine baksan gazeteci. Gözaltına alınsa medya zıplar. Peki bu provokasyon, terörist yandaşlığı değildir de nedir?" ifadelerini kullandı.

 

Şamil Tayyar Mirgün Cabas'ın yaptığı paylaşım için  de "Maalesef kimliğine bakılırsa bu da gazeteci. PKK öldürse bile masum, suçlu devlet demeye getiriyor. Allah ıslah etsin" ifadelerini kullandı.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 17:26

İLGİLİ HABERLER