Medya
  • 7.11.2014 11:11

Arap spiker Erdoğan'a laf söyletmedi


Arap spiker Erdoğan'ı öyle bir savundu ki...

 
Türkiye'de, Avrupa'da ve ABD'de Erdoğan hakkında akla hayale gelmez linç kampanyaları, yalanlar üretilirken, ortaya çıkan bir video, aynı propagandanın Arap dünyasında da yapıldığını gözler önüne seriyor. 

ERDOĞAN'A İFTİRA ATAN ŞAHSI SUSTURDU

Mısır'dan yayın yapan Naşirun TV'ye telefonla bağlanan Suudi Arabistanlı bir şahıs, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında aşağılayıcı ve iftira içerikli ifadeler kullandı. 

Söz konusu şahıs, "Erdoğan'a gelince, o kökeni belli olan bir Ermenidir, hatta Masondur" ifadeleriyle iftiralarına ve kara kampanyaya başlıyordu ki, kanalın sunucusu şahsın sözünü kesti ve ona oldukça sert bir cevap verdi. 

İşte o sunucunun cevabından bazı bölümler: 

ÜMMETİN DEĞERLİ BİR LİDERİNE HAKARET EDEMEZSİN

Ümmetin değerli bir liderine bu mantıkla hakaret etmene asla müsade etmem. Cumhurbaşkanı Erdoğan müslüman ve Türk'tür. İstesen de istemesen de, senin ve senin gibilerin baş tacıdır. 

Yani ümmetin şerefli ve namuslu liderine gelip küfredeceksin, istediğin kadar eleştir, bu program buna açıktır. Ama gelip aşağılamayacaksın. Buna asla müsade edemem. Git sen Suudi Arabistan'da dinlen. 

ASLINDA SİZ ONU KISKANIYORSUNUZ, AMA BATILILARA BOYUN EĞİYORSUNUZ

Masonmuş, bilmem neymiş, bu nasıl bir söz. Aslında siz onu kıskanıyorsunuz. Sizin Katar ve Türkiye ile büyük problemleriniz var. Sizinle aynı dine mensup olanları kıskanıyorsunuz. 

Müslümanları kıskanır ama batılıları kıskanamazsınız. Batılılarla işbirliği yapar, onları desteklersiniz, onlara boyun eğersiniz. 

Ama Arap ve İslam alemine küçük bir umut ışığı olacak kişilere karşı fırtınalar koparır, kara propaganda ve yalan dolu kampanyalar yürütürsünüz. 

BİR TEK ORDULARINIZLA TÜRKİYE'NİN ÜZERİNE YÜRÜMEDİĞİNİZ KALDI

Bakın, Katar tek başına Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak. Ve siz onlara karşı inanılmaz karalayıcı kampanyalar yürütüyorsunuz. 

Türkiye'ye karşı ise, bir tek ordularınızla onların üzerine yürümediğiniz kaldı. 

Şimdi ise, ılımlı veya radikal olsun, tüm sünni gruplara karşı oluşturulan koalisyonlara dahil oluyorsunuz. Diğer batılılara gelince, onları destekler; onlara yaltaklanır ve boyun eğersiniz. ,

İŞTE O ANLARIN VİDEOSU: 

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:29

İLGİLİ HABERLER