Medya
  • 25.6.2016 12:07

Arka Sokaklar 407. son bölüme damga vuran sahne!

Arka Sokaklar 407. bölümü ile ekrana geldi. Kanal D'nin reyting rekorlarını her hafta kıran muhteşem dizisi Arka Sokaklar, bu hafta da bomba gibi bir bölümle ekranlardaydı. Rıza baba, markete gittiği sırada soygunculardan biri tarafından vuruluyor. Onu asıl yıkan kurşun değil, hayatını kurtarmaya çalıştığı Deniz'in bunu yapması olacaktır. İşte, Arka Sokaklar 407. bölümde yaşananlar.

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNİN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK

Zümrüt, kocası iş kazasında öldükten sonra çocukları Ceylan ve Deniz ile birlikte sefalet içerisinde yaşamaktadır. Ev sahipleri Çetin’e birikmiş kira borçları vardır. Çetin, Zümrüt’ten kira borcu karşılığında Ceylan’ı kuma olarak almak istediğini söyler. Zümrüt böyle bir şeye asla müsaade etmez. Deniz ise evin serseri uçarı çocuğudur. Rıza Baba Zümrüt’ün zor durumuna destek olur. İş bulup çalışmasını sağlar. Deniz’e de baba nasihatı vermeye çalışır. Ancak bu nasihat pek işe yaramamıştır. Rıza, Ayla ve Pınar’ın yaptığı kapris sonucu sürpriz bir tatil programı hazırlar. Rıza Baba torunlarına çikolata almak için uğradığı marketin soyulduğuna tanık olur. Olaya el koyduğu sırada son anda yüzünü gördüğü, yardım ettiği Deniz’in silahından çıkan kurşun ile Rıza baba yere devrilir.

ARKA SOKAKLAR 407. BÖLÜM FRAGMANI

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI

Azmi’nin memleketinde yargılanacak olması ekibin gündemine bomba gibi düşer. Rıza Baba ve Mesut, Savcı Fikret’in yanına gidip bu durumun nasıl olduğu ile ilgili bilgi almak isterler. Erdal hala Bekir’in mekanın da saklanmaktadır. Azmi, Avukat Uğur ile birlikte cezaevinden çıkar. Uğur’dan Erdal’ı bulmasını ister. Konvoy halinde havaalanına gitmek üzere kalkış yaparlar. Rıza yanında Mesut ile beraber Azmi’nin yol aldığı konvoyu durdurur. Rıza’nın Azmi’ye söyleyeceği son birkaç laf kalmıştır. Arama izni bulunan Erdal’ın telefon hatlarına ve e-mail hesabına da erişim sağlanır. Azmi’nin yeni tuttuğu avukatı Uğur’da Erdal’a ulaşmak için takibe alınır. Erdal Av. Uğur ile buluşur. Azmi’nin bıraktığı parayı verir. Erdal şehir dışında, ıssız yerdeki villasında Emre’den aldığı mallarla gününü gün etmektedir. Ekibimiz yaptığı araştırmalar sonucu Emre üzerinden Erdal’a ulaşmayı başarır. Erdal’ın kızla beraber olduğu eve basın düzenlenir. Erdal kızı rehin alınca da Selin kendisini ortaya atar.

Yapımcı : Türker İnanoğlu 
Yönetmen : Orhan Oğuz 
Genel Koordinatör : Yılmaz Ekmekçi 
Senaryo Danışmanı : Ahmet Yurdakul
Senaryo : Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul, Ömer Genç
Müzik : Murat Evgin

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba ), Şevket Çoruh (Mesut ), Özgür Ozan (Hüsnü Çoban), Oya Okar (Selin Komiser), Alp Korkmaz (Ali), Özlem Çınar (Aylin),Ozan Çobanoğlu (Hakan Çınar), Boğaç Aksoy (Volkan), Figen Evren (Suat), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Yüsra Geyik (Zeliha), Furkan Göksel (Metin), Onur Bay (Tekin), Manolya Aşık (Şule), Efe Günay (Haydarberk), Kerimhan Duman (Tunç), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Çelik (Ayla), Kaan Uslu (Efe Bebek), Tunç Oğuz (Arda), Beste Şamcı (Eda) ve Garip Kont

Güncellenme Tarihi : 25.6.2016 12:09

İLGİLİ HABERLER