Medya
  • 22.8.2017 00:09

Dünya güzelleri bütün Türkiye'yi aldatmış

Dünya Güzellerim İstanbul'da mı çekiliyor?

Show TV’de yayınlanan "Dünya Güzellerim" adlı programın belli bölümlerinin İstanbul’da çekildiği iddia edildi. Programdaki tutarsızlıklar Eksisozluk'te en fazla tartışılan konularından biri oldu.

Dünya Güzellerim İstanbulda mı çekiliyor

 

Dünya Güzellerim adlı programın belli bölümlerinin İstanbul’da çekildiği ve programda kurmacalar yapıldığı iddia edildi.

Ekşisözlük’te Vinyl isimli bir kullanıcı, programdaki tutarsızlıkları şöyle yazdı;

"2 ay önce döndüklaeri halde hala İstanbul'da çekim yapıyorlar"

"Program içeriğinin büyük kısmı otel odalarında ve üstüne kumaş atılmış yemek masalarında geçiyor, bütün bu iç çekimler İstanbul’da yapıldı. Hatta iki ay önce döndükleri halde hâlâ İstanbul’da çekim yapıyorlar."

Dünya Güzellerim İstanbulda mı çekiliyor

"Zincirlikuyu'daki otelde çekildi"

"Son bölümün önemli bölümü Safiye’nin sahte zehirlenmesine ayrıldı. Daha sonra “Aman da sevgilim zehirlenmiş” diye Faik 15 saatlik yoldan bunun yanına gelmez mi? Safiye bu arada tırnaklarını kesip boyamış, saçını değiştirmiş ama hâlâ baygın numaraları yapıyor, “ms hastası oğlumla konuşamadım” diye sömürü konuşması yapıyor. Fotoda göreceğiniz gibi yattığı yatak Zincirlikuyu’daki Avantgarde Levent Hotel’in ‘residential suiti’nde. Safiye telefonda İngilizce/Tarzanca lobiyi arıyor ama anlaşamıyor, bu da Zincirlikuyu’daki otelde."

Güncellenme Tarihi : 22.8.2017 01:56

İLGİLİ HABERLER