Medya
  • 20.4.2017 01:16

Gazeteci Cem Küçük'ten İslami kesimi ayaklandıran sözler

"AK Parti'nin radikal İslamcılarla yolunu ayırması lazım" diyen gazeteci Cem Küçük'ün sözleri sosyal medyada tartışma yarattı.

Gazeteci Cem Küçük, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti'nin başına geri döndükten sonra "radikal İslamcılarla ve Mavi Marmara'daki manyak tiplerle" yolunu ayırması gerektiğini söyledi.

Cem Küçük, "Erdoğan bunları iyi yapar" diyerek, "FETÖ kavgası gibi" örneğini verdi.

Küçük, bu şekilde "Batı ile ilişkilerin" düzeleceğini öne sürerek, "kafadan İsrail düşmanı, kafadan Batı düşmanı, kafadan her şeye düşman bir tip var, garip garip tipler var" diye konuştu.

'TASFİYE EDİLMEYİ BEKLİYORUM'

Küçük'ün sözlerine İslamcı çevrelerden tepki geldi. Yenişafak yazarı İsmail Kılıçarslan, "Kafadan İsrail düşmanıyım, bu değişmeyecek ve an itibariyle tasfiye edilmeyi bekliyorum. Arz ederim" mesajıyla birlikte Cem Küçük'ün konuşmasını içeren videoyu paylaştı.

ismail kılıçarslan
 
@kilicarslan_is

Kafadan İsrail düşmanıyım, bu değişmeyecek ve an itibariyle tasfiye edilmeyi bekliyorum. Arz ederim.

​'AMA DEMEDEN ÖZÜR DİLERİM'

Görüntülere yönelik eleştirilere yanıt veren Cem Küçük, şu ifadeleri kullandı:"Gittiğim her yerde İHH'yı ve 2013'te Somali'ye ziyaretimi hep anlatmışımdır. Dolaşıma sokulan videoyu tamamen amacından saptırılıyor. Mavi Marmara'da şehit düşenlere manyak demem mümkün müdür? O insanları her yerde savunan insan benim. İsrail'i benim kadar eleştiren ikinci bir yazar asla olmamıştır. Bir Müslüman olarak Mavi Marmara'yı savunmayacak kimse yoktur.Başını sonunu anlamadan benim Mavi Marmara'da şehit düşenlere manyak diyeceğimi düşünmek ancak kötü niyettir."

Dolaşıma sokulan videonun art niyetli olduğunu savunan Cem Küçük, "Buna rağmen yanlış anlaşılmadan ötürü Mavi Marmara'daki kardeşlerimizin hepsinden ama demeden özür dilerim" dedi.

Güncellenme Tarihi : 20.4.2017 01:22

İLGİLİ HABERLER