Medya
  • 16.3.2017 00:11

Hürriyet'den yılın çarpıtması

Aydın Doğan medyası yalanda sınır tanımadı. CHP’li vekil Bülent Bektaşoğlu ve yanındaki partililerin vatandaşlara saldırdığı görüntüler açık ve net bir şekilde ortadayken Doğan Haber Ajansı olayı çarpıtarak haberleştirdi.

CHP’nin rezaletini Aydın Doğan medyası temizlemeye çalışıyor. 16 Nisan’da sandıktan ‘evet’ çıkacağını anlayan ve bir kez daha milletten demokrasi tokadını yiyecek olan CHP, saldırganlaşmaya başladı. Giresun’da referandum kampanyası yürütmek için bir kahvehaneye giren CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, vatandaşı yumrukladı.

DOĞAN MEDYA’SI CHP’NİN REZALETİNİ TEMİZLEME ÇABASINA GİRDİ
Vatandaşın ‘hayır’ bröşürü istemiyorum sözüne sinirlenen CHP’li vekil Bektaşoğlu ve yanındaki partililer aniden saldırıya geçti. Görüntülere yansıyan saldırı anını çarpıtan Doğan Haber Ajansı abonelerine “Bulancak’ta CHP’li Bektaşoğlu ve partililere saldırı” diye duyurdu. Hürriyet ve Cumhuriyet internet siteleri ise anında atlayarak CHP’nin rezaletini kapatmaya çalıştılar. Hürriyet, “Vekillere kahvede şok saldırı! Okey ıstakalarını ellerine alıp..” başlığıyla haberi manşetten verdi. Cumhuriyet ise ‘Hayır’ çalışması yürüten CHP’li Bülent Bektaşoğlu’na ıstakalarla saldırdılar” diye haberleştirdi. Hürriyet ve Cumhuriyet’in ortak bir şekilde attığı manşetin perde arkası ise çok farklı. Vatandaşın ıstakalarla saldırdığını iddia edilen haberde CHP’li vekilin vatandaşı duvara sıkıştırdığı açık bir şekilde görüntülere yansıyor. Vatandaşlar ise ‘bir partiyi temsil eden kişi bize saldıramaz’ şeklinde tepkilerini ortaya koyuyor ve CHP’li vekil ve yanındakileri kahvehaneden çıkartıyor.

chp3chp4

ÖNCE SALDIRDILAR SONRA SUÇU VATANDAŞA ATTILAR

CHP’li vekilin saldırdığı vatandaş olayı anlattı ve suç duyurusunda bulunacağını aktardı. Mağdur vatandaş olayı şöyle anlattı: “Şansın bir tanesi masaya bröşür bıraktı. Ben de ‘hayır’ broşürü istemiyorum kaldırın dedim. Ardından kaldırmazsak nolur dedi ve bana saldırmaya başladılar. Önce milletvekili beni masaya sıkıştırdı. Ardından diğerleri beni duvara çarptılar. Onlar bana hakaret ettiler” diye konuştu.

CHP’NİN YAPMAK İSTEDİĞİ AYRIMCILIK
Olaya şahit olan bir diğer vatandaş ise, “CHP’nin başından beri yapmak istediği şey ayrımcılık. Bir partiyi temsil eden kişi vatandaşa saldırmaz. Burada her görüşe saygı duyuyoruz. Biz müsamaha gösterdik bir dahaki sefere farklı şeyler olur.” ifadelerini kullandı.

chp1chp2

Güncellenme Tarihi : 16.3.2017 02:00

İLGİLİ HABERLER