Medya
  • 17.5.2017 00:02

İnstagram neden yok ve neden çöktü

Dünyaca ünlü sosyal medya paylaşım uygulaması Instagram'da erişim sorunu yaşanıyor. Milyonlarca kullanıcı bu sorunun cevabını aramaya başladı.İnstagram neden çalışmıyor? Sorunun kaynağına ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken, kullanıcılar paylaşımları görüntülemekte zorlanıyor. İşte detaylar

Dünyaca ünlü sosyal medya paylaşım uygulaması Instagram'da erişim sorunu yaşanıyor. Sorunun kaynağına ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken, kullanıcılar paylaşımları görüntülemekte zorlanıyor.

Saat 22:00'den bu yana sorun yaşandığına dair 544 raporun geldiği görüldü.

Sorunun ABD kaynaklı olduğu tahmin ediliyor.

Instagram'a bu akşam itibariyle erişim sıkıntısı yaşanıyor. Instagram'a neden girilmiyor sorusu şuan sosyal medyada en çok dillendirilen soru oldu. Peki Instagram neden çöktü? Instagram ne zaman açılacak? İşte aklınıza takılan bu sorulara cevap niteliğindeki haberimiz... İnsanlar en çok bu sorunun cevabını merak etmeye başladı.

Dünya genelinde yüz milyonlarca kullanıcısı bulunan popüler uygulama Instagram'a yaklaşık 30 dakikadır iletişim sağlanamıyor. Teknik olarak veri alışverişinin sağlanamamasının sebebinin olası bir siber saldırı olup olmadığı tartışılıyor. Kullanıcılar, sosyal medyada olayı tartışıyor.

Facebook'un sahibi Zuckerberg'in sahibi olduğu popüler fotoğraf paylaşma platformu Instagram'da erişim sıkıntısı yaşanıyor.

DETAY: INSTAGRAM'DAKİ SORUN KONUSUNDA HENÜZ RESMİ BİR AÇIKLAMA YOK...

ÇÖKME TWİTTER'DA EN ÇOK KONUŞULAN KONU OLDU

Twitter'da Instagram'ın çökmesi üzerine açılan hashtag kısa sürede en çok paylaşılan mesajların arasına girdi.

Güncellenme Tarihi : 17.5.2017 00:08

İLGİLİ HABERLER