Medya
  • 23.6.2017 00:06

İşte Survivor 2017'nin şampiyonu

Survivor 2017'de final heyecanı bugün son buldu. Finale kalan Adem ve Ogeday arasından Ogeday Survivor 2017'nin şampiyonu oldu

Ekranların büyük ilgiyle takip edilen yarışma programı survivor'da bu akşam Kıbrıs'ta final heyecanı yaşandı. Bugüne dek oyunlarda yarışan tüm yarışmacılar Kıbrıs'ta toplandı. Final'de Adem Kılıççı ve Ogeday Girişken kalmıştı. Finale kalan Ogeday Girişken ve Adem Kılıççı arasında final için SMS oylaması yapıldı. Büyük heyecanın yaşandığı Survivor finalinde koca sezonun şampiyonu belli oldu. İşte, Survivor'da şampiyon olan o isim.

Survivor 2017'de sezon sonunda haftalar boyunca gösterdiği büyük başarıyla büyük finale adını yazdıran ve finalde rakibinden daha çok oy alarak Survivor şampiyonu olan isim Ogeday oldu.
 

BAKAN ÇAVUŞOĞLU SURVIVOR'DA

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun Survivor'a misafir olarak ziyarette bulunduğu bu akşamki yayında belli oldu.

Acun Ilıcalı, Survivor’ın büyük finalinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun ada ziyaretine dair görüntüleri paylaştı.

Survivor büyük finalde kazananın belli olmasına dakikalar kala Acun Ilıcalı, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’nun adadaki görüntülerini paylaştı.

Görüntülerde yarışmacılara büyük bir sürpriz olduğunu söyleyen Ilıcalı, adaya Bakan Çavuşoğlu’nun ziyarete geldiğini söyleyince, yarışmacılar arasında büyük heyecan yaşandığı görüldü.

Ardından seyircilere bakanın adadaki görüntülerini izleten Ilıcalı, Çavuşoğlu’nun kum sahada attığı müthiş golleri izleyicilerle paylaştı.

Ogeday Girişken kimdir?

Survivor finaline kalan Ogeday Girişken gönüllüler takımında yer alıyordu.  Survivor 2017'nin performans açısından şampiyonu Sema olurken, Ogeday da ikinci sırada yer aldı. Ogeday performans birinciliğinde şampiyonluk rakibi olan Adem Kılıççı'ya hayli fark atıyor.



Ogeday Girişken 1992 yılında Adana şehrinde doğdu ve beraberinde eğitim hayatına orada devam etti. Ancak üniversite eğitimi için girdiği bir sınav sonucunda bir başarı elde etti ve Marmara Üniversite' sinde Beden Eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünü okumaya hak kazandı.



Daha sonrasında lisans eğitimini tamamladı. Sporcu kimliği ile sık sık adından söz ettiren Ogeday o yıllarda da ilgililer tarafından dikkat topladı ve beraberinde kürek sporu dalında Fenerbahçe ' de lisanslı bir sporcu olarak on yıl kadar kürek takımında yer aldı. Erken yaşlarda kürek sporuna gönül veren Ogeday  ülkemize sayısız şampiyonluklar getirerek başta ailesini ve ülkesini oldukça onurlandırdı. Dünya sıralamalarına adını kazıyan Ogeday Girişken 2017 yılında başlayacak olan Survivor takımına seçildi.



Ogeday'ın performans tablosu şöyle: 
Birebir galibiyet sayısı : 187
Bayrak yarışı galibiyet sayısı : 20
Toplam oyun sayısı 448
Toplam Puanı : 590

Adem Kılıççı kimdir?

Ünlüler takımının boksörü olan Adem Kılıççı, Serhat Akın ve İlhan Mansız gibi geniş kitlelere sahip olan ünlü rakiplerinin arasından sıyrılıp final koltuğuna oturdu.

Adem Kılıççı, 05 Mart 1986 Ağrı doğumlu Türk boksördür. Annesi Erzurumlu, Babası Ağrılıdır. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir.



Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir.
Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti.



2008 Yaz Olimpiyatları kapsamında 10 Ağustos günü 69 kiloda ilk turda İngiliz Billy Joe Saunders'a sayıyla yenilerek elendi. İlk raundu 2-0, 2. raundu 6-1 ve 3'üncü raundu da 11-2 geride tamamlayan Kılıççı, müsabakadan da 14-3 yenik ayrıldı. 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda da Türkiye adına ter döktü.
Adem Kılıççı izleyicide oluşturduğu sempati ile Survivor 2017 şampiyonluğunun favori ismi.



Performans açısından bakıldığında ise karnesi şöyle: 
Birebir galibiyet sayısı : 125
Bayrak yarışı galibiyet sayısı : 6
Toplam oyun sayısı : 359
Toplam puanı : 361

Güncellenme Tarihi : 23.6.2017 01:09

İLGİLİ HABERLER