Medya
  • 20.6.2017 00:38

Mehmet Barlas : Belkemiğimden iki omurga çıkartıldı

Türkiye'nin tanınmış gazetecilerinden Mehmet Barlas, 2 büyük ameliyat geçirdiğini, bu ameliyatlar sonucunda belkemiğindeki 2 omurganın çıkarıldığını açıkladı.

Sabah gazetesinden İsa Tatlıcan’a konuşan Mehmet Barlas, iki tane büyük ameliyat geçirdiğini söyledi. Barlas, bel fıtığı ameliyatından sonra belkemiğindeki iki omurganın çıkarılması için bir ameliyat daha yapıldığını söylerken “Çok zor bir süreçti benim için” dedi.

Sol bacağının zayıfladığını, bir dönem yürüme zorluğu çektiğini ifade eden Barlas, mevcut sağlık durumuna ilişkin, "Çok şükür atlatıyorum" şeklinde konuştu.

'AMELİYATTAN SONRA VÜCUDUMA AMELİYATHANE VİRÜSÜ GİRDİ'

Tatlıcan'ın "Rahatsızlığınız neydi?" sorusuna ise Barlas, şu cevabı verdi: "Bel fıtığı ameliyatı oldum. Ameliyattan sonra ameliyathane virüsünün vücuduma girdiğini öğrendim. Bütün belkemiğim iltihaplanmış. Bir ameliyat daha oldum. Belkemiğimdeki iki omurga çıkartıldı. Yeniden yapıldı. Çok zor bir süreçti benim için. Şu an çok iyiyim. Bu ay sonu Bodrum'a gidip denize gireceğim. İnşaallah iki ay Bodrum'da kalmayı planlıyorum."

Güncellenme Tarihi : 20.6.2017 00:35

İLGİLİ HABERLER