Medya
  • 28.7.2015 23:31

Posta'dan skandal manşet

Gülen ve Aydın Doğan medyası Türk ordusunun terör örgütlerine yönelik operasyonunu itibarsızlaştırmaya çalışmaya devam ediyor. Posta gazetesi bugün ihanet gibi bir manşete imza attı!

MEHMETÇİĞE AÇIK HAKARET!
FETÖ'nün sosyal medyadaki tetikçileri Türk ordusunun DAEŞ mevzilerine ve Kandil'e yaptığı harekatı itibarsızlaştırmaya çalışan Okyanus medyası, Mehmetçiğin kahramanca mücadelesini AK Parti'nin oyunu arttırmak için yaptığı iftirasını yaygınlaştırmaya çalıştı.

PKK'NIN ALÇAK SALDIRILARINI PERDELEMEYE ÇALIŞTILAR!
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yaptığı başarılı operasyonu görmezden gelen Okyanus Medyası PKK'nın alçak saldırılarını da perdelemeye çalışıyor. 7 Haziran seçimlerinden sonra PKK'nın bardağı taşıran 180 kanlı eylemini görmezden gelen Okyanus medyası, PKK medyasına taş çıkartacak manşetlere imza atıyor.



AYDIN DOĞAN'IN POSTA'SINA TEPKİ YAĞIYOR!
Türk Ordusu'nun DAEŞ ve PKK'ya yönelik operasyonunu AK Parti'nin oyunu arttırmak için gerçekleştirdiği iftirasını atan Doğan ve Gülen medyasına tepki yağıyor. Aydın Doğan'ın Posta Gazetesi bugünkü sayısında "Oy Anam Oy" manşetini atarak PKK medyasının bile yapmadığı bir saldırıda bulunarak okurlarını çileden çıkardı.

TÜRK ORDUSU BU ALÇAKLIĞI UNUTMAYACAK!
Şehitlerimizin kanı kurumadan, yapılan operasyonların oy uğruna yapıldığını açıkça manşetine taşıyan Doğan Medyası sosyal medyada sert şekilde eleştirildi. "Bu alçaklığı Türk ordusu unutmayacak" diyen sosyal medya kullanıcıları "PKK'nın gazeteleri bile bu hainliği yapmadı" diyerek tepkilerini dile getirdi

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:08

İLGİLİ HABERLER