Medya
  • 8.7.2017 11:11

Suriyeli hamile kadının kanı Hürriyet'e sıçradı

Bir müddettir halkı Suriyelilere karşı kışkırtacak haberler yapan Doğan Grubu, hamile kadın cinayetini bile çarpıtmaya kalkıştı..

Amacına ulaştı

Hürriyet gazetesi ve Doğan Haber Ajansı’nın günlerdir Suriyeli mültecileri hedef gösteren yayınları, barbarca bir cinayetle sonuçlandı. Sakarya Kaynarca’da iki cani, tecavüz ettikleri Suriyeli hamile kadın ile 10 aylık bebeğini katletti.

​Amacına ulaştı

Sakarya'da Suriyeli hamile kadına tecavüz edip çocuklarıyla birlikte öldüren 2 caninin haberi bazı medya organlarında tepki çeken ifadelerle haberleştirildi.

Sakarya'ya bağlı Kaynarca'da gerçekleşen ve tüm Türkiye'yi kahreden tecavüz ve cinayet vahşetinde bazı basın yayın kuruluşları utanç verici bir tavır takındı. Doğan Haber Ajansı'nın servis ettiği çirkin ifadeleri yayınlayan Hürriyet ve Sözcü Gazeteleri ahlaksızca ve insanlık dışı biçimde gerçekleşen bu skandala mağdur kadının güzel olması notunu düştü.

hürriyet gazetesi suriyeli ile ilgili görsel sonucu

DHA, HÜRRİYET VE SÖZCÜ: "KADININ GÜZEL OLMASI NEDEN OLMUŞ OLABİLİR!"

Sakarya Kaynarca'da 10 aylık çocuğu olan hamile bir Suriyeli kadını tecavüz ettikten sonra yanındaki ve karnındaki çocuklarıyla beraber öldüren 2 cani tüm Türkiye'yi kahretti. Tespit edilerek yakalanan failler suçunu itiraf ederken olayın medyaya yansıması farklı şekillerde oldu. Bazı medya kuruluşları ise insanlık adına soru işaretleri oluşturacak metinlerle olayı duyurmayı tercih etti. Doğan Haber Ajansı'nın "Ancak, öldürülen Suriyeli kadının güzelliği ile dikkat çektiği, komşusu olan Birol K'nın bu nedenle olayı gerçekleştirmiş olabileceği öğrenildi." ifadelerini Hürriyet ve Sözcü gazetesi sütunlarına taşıdı.

 

 

Güncellenme Tarihi : 8.7.2017 14:43

İLGİLİ HABERLER