Medya
  • 25.6.2016 15:30

Tatlı İntikam 14. yeni bölümde Pelin'e şok!

Kanal D'nin başarılı dizisi Tatlı İntikam 14. yeni bölümüyle ekrana gelecek. 14. bölüm fragmanları yayınlanan dizinin yeni bölümünde Rüzgar ile Sinan'ın evli olduğunu Pelin Sinan'ı affedebilecek mi? Yaşadıklarına dayanamayan Pelin Paris'e gitmeye karar verir. Sinan kendini affettirerek Pelin'i kalmaya ikna edebilecek midir?

Pelin, babasından öğrendiği gerçekle yıkılır! Tatlı İntikam 14. Bölüm 25 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Pelin, babasından öğrendiği gerçekle yıkılır. Sinan, ona büyük bir yalan söylemiştir. Sinan ise, Rüzgar ile konuşarak bu oyunu bitirmek ister. Bir daha Pelin’i kaybetmeyi göze almayacaktır. Pelin’e gider ve bu oyunu bir an önce sonlandıracağını söyler. Ama, Pelin’in artık ne güveni ne de inancı kalmıştır.

TATLI İNTİKAM 14. BÖLÜM FRAGMANI - 1

 

TATLI İNTİKAM 14. BÖLÜM FRAGMANI - 2

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Pelin ve Sinan aşçı yarışmasının olacağı otele gelirler. Sinan daha gelir gelmez ilk rakibiyle karşılaşır. Kerem, birinci olabilmek için her türlü hileyi yapabilecek bir karakterdir. Bu durum Sinan’ın canını sıkar. İstanbul’da ise yer yerinden oynamaktadır. Turgut, Rıza’ya Sinan’ın evli olduğunu söylemiştir. Sinan ve Pelin her şeyden uzak güzel vakit geçirirken beklenmedik bir misafirin gelişi her şeyi alt üst eder.

 

Güncellenme Tarihi : 25.6.2016 15:32

İLGİLİ HABERLER