Medya
  • 30.6.2016 16:08

Tatlı İntikam'ın 15. bölüm fragmanında şok eden sahne

Geçen bölümlerde Rüzgar'ın evli olduğunu öğrenip mutluluktan deliye dönen Pelin, son bölümde Rüzgar ile Sinan'ın evli olduğunu öğrendi. Şaşkınlıktan ne diyeceğini bilemeyen Sinan, Pelin'e evliliğin oyundan ibaret olduğunu söyleyemedi.  Sevdiğini yeni bulmuşken kaybetmek istemeyen Sinan elinde papatyalarla Pelin'in kapısına dayanır.

TATLI İNTİKAM BÖLÜM SONU DEDİKODUSU

Hatırlarsanız Rüzgar’ın bu evlilik oyunundan ve dedesinden bahsettiği ilk an şöyle bir cümle kurmuştuk; “Bu oyunun ortaya çıkacağı an umarız Sinan ve Pelin’in en mutlu olduğu an olmaz!” Korktuğumuz oldu ve birbirine kavuşmak için sabırla bekleyen, aralarındaki güveni ilmek ilmek işleyen çiftimizin sonunda aşkları resmiyet kazanmışken, onlar bunu kutlamak için büyük bir heyecan içinde romantik yemeklerini yerken döküldü Rıza ile birlikte taşlar… Bu aşamada Sinan’ın donup kalması, ağzından “Ben seni üzmek ister miyim hiç Pelin?” dışında bir cümlenin çıkmaması bizi şaşırtmadı. Anın büyüsüne o kadar kapılmıştı ki gerçek dahi olmayan bir evlilik oyunu ve kendi iradesi dışında gelişen olaylar yüzünden sevdiği kadını kaybediyor olmak Sinan’a büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Fakat hayal kırıklığının en büyüğünü yaşayan Pelin’e de hak vermezsek olmaz; sevdiğin adama sonunda kavuşabildiğini düşünürken aslında evli olduğunu öğreniyorsun! Bunun herhangi birimizin başına geldiğini düşündüğümüzde kafayı yememenin işten bile olmadığını anlamak güç değil. Pelin’i en çok kıran şeyin ise Rüzgar’ın başka biriyle evli olduğunu düşünüp mutlu olduğu anlarda aptal yerine konduğunu fark etmesi oldu, şüphesiz ki… Dediğimiz gibi; ona hak vermeden edemiyoruz.

 

Tatlı İntikam'ın merakla beklenen fragmanında şoke eden sahne

Merakla beklenen yeni bölümde Pelin kararından vazgeçirmeye çalışan Sinan başarabilecek mi?

Tatlı İntikam 15. Bölüm 9 Temmuz 2016 Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

TATLI İNTİKAM 15. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Tatlı İntikam 13. bölümde ise; Pelin ve Sinan aşçı yarışmasının olacağı otele gelirler. Sinan daha gelir gelmez ilk rakibiyle karşılaşır. Kerem, birinci olabilmek için her türlü hileyi yapabilecek bir karakterdir. Bu durum Sinan’ın canını sıkar. İstanbul’da ise yer yerinden oynamaktadır. Turgut, Rıza’ya Sinan’ın evli olduğunu söylemiştir. Sinan ve Pelin her şeyden uzak güzel vakit geçirirken beklenmedik bir misafirin gelişi her şeyi alt üst eder.

Güncellenme Tarihi : 30.6.2016 16:10

İLGİLİ HABERLER