Yaşam
  • 10.2.2020 23:06

Merve Özbey-Kenan Koçak düğününden detaylar...

Şarkıcı Merve Özbey ile iş adamı Kenan Koçak dünyaevine girdi. Ünlü isimlerin akın ettiği düğüne, giydiği derin yırtmaçlı elbisesi ile damga vurdu.

Merve Özbey, bir süredir birlikte olduğu Kenan Koçak ile dün akşam Raffles Otel'de evlendi.

650 davetlinin katıldığı düğünde, Merve Özbey'in gelinliğini Sezanur Akay hazırladı. Kenan Koçak ise özel dikim damatlık tercih etti.

Çiftin nikah şahitleri Talip Öztürk, Erdem Kınay, Demet Akalın, Cavit Çağlar, Hayri Yazıcı, Vedat Açıkgöz, Bengü, Aşkım Kapışmak ve Polat Yağcı oldu.

Ünlü şarkıcının yoğun konser maratonundan dolayı çifttin balayı yapmayacakları belirtildi.

İLK İŞİ BU OLDU

İLK İŞİ BU OLDU 

Düğünün ardından Merve Özbey'in ilk işi soyadını değiştirmek oldu. Güzel şarkıcı, sosyal medya hesaplarına eşinin soyadı 'Koçak'ı ekledi.

İrem Derici, düğüne derin göğüs dekolteli elbisesiyle katıldı. Ünlü şarkıcı, düğüne geç kaldığını söyleyerek "Merve'min en mutlu günü. Onu çok seviyorum. Bugün hep birlikte eğleneceğiz" dedi.

BU AKŞAM BİZE EĞLENCE ÇIKTI

"BU AKŞAM BİZE EĞLENCE ÇIKTI" 

Derici, düğüne Demet Akalın ve Fatih Ürek'in katıldığını duyunca, "Fatih Ürek ile Demet Akalın pişti olmuş. Bu akşam için bize eğlence çıktı" yorumunu yaptı.

Geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturan Fenerbahçeli eski yönetici Murat Aşık ile Gökçen Paprika, Merve Özbey-Kenan Koçak çiftini mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Gökçen Paprika, düğünde tercih ettiği cesur elbise ile adından söz ettirdi

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 10.2.2020 23:10

İLGİLİ HABERLER