Gündem
  • 24.2.2020 22:08

Meteoroloji uyardı! Çarşamba günü hava günlük güneşlik ama...

Meteoroloji yeni haftanın hava durumu raporunu yayımladı. Bu hafta çarşamba günü ülkenin büyük bir bölümü güneşli havanın etkisi altında olacak. Marmara'da yarın ve çarşamba günleri lodos etkisini gösterecek. Fakat perşembe günü için aynı durum söz konusu değil. Perşembe günü yurdun batı bölümü sağanak yağış ve fırtınanın etkisi altında olacak. İşte 24 Şubat - 28 Şubat hava durumu raporu

Meteoroloji tarafından yayımlanan son hava durumu raporuna göre Orta Karadeniz'de bugün öğle saatlerinde etkili olan fırtına yarın sabah saatlerine kadar devam edecek. Fırtına nedeniyle bu bölgede yaşayan vatandaşların ulaşımda aksamalara dikkat etmesi gerekiyor.

Doğu Anadolu'da ise çarşamba gününe kadar, kar erimesi, gerekse mevcut kar örtüsü üzerine tahmin edilen yeni kar yağışları sebebi ile eğimi fazla dik yamaçlarda çığ düşmesi tehlikesi devam ediyor.

Çarşamba günü ise yurt genelinde güneşli hava etkisini gösterecek. Hava sıcaklığı 26 Şubat'ta 23 derecelere kadar çıkıyor. Fakat aynı durum perşembe için geçerli değil.

Yurdu etkisi altına alan güneş bu kez kendisini sağanak yağışa bırakıyor. Perşembe günü başta İstanbul olmak üzere Ankara ve İzmir'de sağanak yağış bekleniyor.

İŞTE METEOROLOJİ TARAFINDAN YAYIMLANAN HAVA TAHMİN RAPORU

 

 

Güncellenme Tarihi : 24.2.2020 22:21

İLGİLİ HABERLER