Medya
  • 6.5.2021 15:01

MHP ile Habertürk'ü birbirine düşüren Ebru Baki'ye şok

Habertürk yayın akışından kaldırmıştı...Ebru Baki'nin programında yeni gelişme

MHP ile kriz yaşayan Habertürk'te Ebru Baki'nin programı yayın akışından kaldırılmıştı. Habertürk'ten flaş bir hamle geldi.

MHP ile kriz yaşayan Habertürk‘te programı yayın akışından kaldırılan Ebru Baki bu sabah ekranlarda yer aldı. Ebru Baki’nin programda konuğu Haberturk.com Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Barlas oldu.

Habertürk‘te istifalar konuşulurken, Ebru Baki’nin sunduğu Para-Gündem programı yayın akışından kaldırılmıştı.

Ancak Ebru Baki’nin yayın saatinde ekranlarda olduğu ve programın yayın akışına yeniden eklendiği görüldü. Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir’in işine son verilmesinin ardından Ebru Baki’nin programa Haberturk.com Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Barlas ile çıktı.

Baki’nin programda kriz hakkında yorumda bulunmaması dikkat çekti.

2 SAAT ERKEN BİTİRİLDİ

Her sabah ekrana gelen Ebru Baki'nin 'Para Gündem' programı, bugün 2 saat erken bitirildi. Araya gitmek isterken programın sona erdiğini öğrenen Baki'nin durumu kurtarmak için gülümsemeye çalışması dikkatlerden kaçmadı.

Habertürk’ün yeniden değişen yayın akışı şöyle oldu:

Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir, Para-Gündem programını birlikte sunduğu Ebru Baki’ye ekrandan sahip çıkmış ve “MHP özür dilemeli” demişti. Aydemir ile başlayan kriz, Para-Gündem programının yayından kaldırılmasına kadar uzadı.

Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir, Para-Gündem programını birlikte sunduğu Ebru Baki’ye ekrandan sahip çıkmış ve “MHP özür dilemeli” demişti.

Habertürk’teki programdan sonra Bülent Aydemir ile yollar ayrıldı.

Aydemir’in gönderilmesinden sonra kanalda bir deprem daha yaşandı. Kanalın Genel Yayın Yönetmeni Kürşad Oğuz istifa etti.

Güncellenme Tarihi : 6.5.2021 15:09

İLGİLİ HABERLER