Yaşam
  • 13.5.2022 12:22

MHP'li eski vekil sanatçıları şok etti!.. Sütyensiz sahneye çıkmak suçtur

Sütyeni yok’ diyerek Melis Sezen’i hedef alan MHP’li isim Adnan Oktar’ın kanalından çıktı

Eski MHP Milletvekili Ahmet Çakar, katıldığı televizyon programında oyuncu Melis Sezen'i, 47. Altın Kelebek Ödülleri töreninde giydiği kıyafet üzerinden hedef göstererek "Bir kıyafet giymiş, o kıyafet kanunen suç." dedi. MHP'li Çakar'ın geçmişte Adnan Oktar'ın kanalında programlara katıldığı ortaya çıktı.

Eski MHP Milletvekili Ahmet Çakar, oyuncu Melis Sezen’i Altın Kelebek Ödülleri töreninde giydiği kıyafet üzerinden hedef göstererek, kıyafetin ‘kanunen suç’ olduğunu savundu. Katıldığı televizyon programında konuşan Çakar, “Bu Sadakatsiz adlı dizide oynayan bir kız var. Adını filan bilmem. Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş, o kıyafet kanunen suç. Hem de şikayete bağlı olmayan bir suçtur. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok, göğüs dekoltesi göbeğe kadar inmiş, yani bu ahlaksızlığın danikasıdır” ifadelerini kullandı.

Çakar’ın sözleri sosyal medyada tepki çekti.

HAZAL KAYA’DAN TEPKİ

Eleştirilerden biri de oyuncu Hazal Kaya’dan geldi.

Kaya, Twitter hesabından söz konusu programdan bir kesiti alıntılayarak “Oturdunuz koca koca hukukçular (!) torununuz yaşındaki kadının dekoltesini, bedenini mi konuşuyosunuz? Kadına şiddet suç değil mi? Ya da hedef göstermek? Ortada bir suç varsa suçlu sizsiniz. Ahlakınızda boğulun” mesajını paylaştı.

Güncellenme Tarihi : 13.5.2022 12:34

İLGİLİ HABERLER