Yaşam
  • 17.1.2022 15:03

Milli Beka Hareketi Sezen Aksu'nun evininin önünde gösteri yapacak

Milli Beka Hareketi'nden Sezen Aksu'ya tehdit: 20.30'da kapındayız

'Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısı nedeniyle hedef gösterilen Sezen Aksu'ya Milli Beka Hareketi'nden tehdit geldi.
Sezen Aksu'nun 2017 yılında çıkardığı 'Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısında geçen "Binmişiz bir alamete. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e..." sözleri Müslümanları ayaklandırdı. Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin ise (Minik Cahil' diyerek hakaret ettiği Sezen Aksu'nun evinin önünde bu akşam eylem yapacaklarını "20:30’da kapındayız" diye duyurdu.

Sezen Aksu'nun hedef gösterilmesinin ardından AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Aksu’yu hedef göstererek, "Yeter! Sanat, müzik kisvesi altında değerlerimize yaptığınız saldırılara artık son verin, 'Modanız Geçti', toplumumuz sizin gibilerden bıktı!" diye mesaj attı.

Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü de Sezen Aksu'ya tepki gösterdi:

"Beşerin ilk babası ve ilk peygamber Âdem Aleyhisselâm ve eşi Havvâ Vâlidemize câhil diyecek kadar alçalan esfeller ve Allâh-u Teâlâ'nın: "Allah Âdem'e bütün isimleri (dilleri ve ilimleri) öğretti" buyruğunu bilmeyecek derecede echeller bugün toplumun en meşhûr ve gözde sanatçısı olarak kabûl ediliyorsa artık Allâh-u Teâlâ'nın bu toplumdan râzı olup olmadığını anlamak için bu kıstâs yeterlidir."

Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin dün sosyal medya hesabından bugün Sezen Aksu'nun evinin önünde gösteri yapacaklarını duyurdu. Murat Şahin, Sezen aksu'nun 'Minik Serçe' olan lakabına göndermede bulunarak 'Minik Cahil' dediği paylaşımında "14 Temmuz 2016’da 'CUNTA' imalı şarkının sözlerini yazan, dün de dini hassasiyetlerimize hakaret içeren şarkı sözlerini piyasaya sürerek kinini kusan, FETÖ'nün 'aziz dostum' dediği Sami Yıldırım’ın kızı #sezenaksu yarın 20:30’da kapındayız…" dedi.

Murat Şahin, Sezen Aksu'ya destek veren Mustafa Sandal'ı da tehdit etti: "Bak hele sen, şimdi de Mustafa Sandal’ı piyasaya sürdüler… Ne kadar acı değil mi değerli dostlar, biz bu sözde sanatçılara yıllarca para kazandırdık… Yarın #sezenaksu’nun kapısındayız ertesi gün de sana çay içmeye geliriz #mustafasandal kardeş..." sözleriyle tehdit etti.

Güncellenme Tarihi : 17.1.2022 15:11

İLGİLİ HABERLER