Spor
  • 20.11.2020 16:43

Milli takımda Ufuk Sarıca dönemi bitti!

Milli takımda Ufuk Sarıca dönemi bitti!

A Milli Basketbol Takımı'nda Ufuk Sarıca depremi. Türkiye Basketbol Federasyonu, tecrübeli başantrenörün görevine son verildiğini duyurdu. Ufuk Sarıca'nın yerine göreve gelen isim ise TOFAŞ' ile yolları ayrılan Orhun Ene oldu.

A Milli Basketbol Takımı'nda A Milli Takım koçu Ufuk Sarıca ile yollar ayrıldı. Ayrılığa Shane Larkin krizinin sebep olduğu iddia edilirken THY Eeroleague'de forma giyen oyuncuların takvimleri konusunda yaşanan anlaşmazlığın ardından da kesin kararın verildiği öğrenildi.

Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan açıklamada, "A Erkek Milli Takım Başantrenörümüz Sayın Ufuk Sarıca ile birlikteliğimiz sona erdirilmiştir. Ufuk Sarıca ve bu görev süresince her türlü desteği veren Pınar Karşıyaka Spor Kulübü'ne teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.

TOFAŞ'tan ayrılan Orhun Ene 12 Dev Adam'ın başında

Ufuk Sarıca'nın yerine TOFAŞ'tan ayrılan Orhun Ene ile anlaşmaya varıldı. Eleme maçlarında takımın başında olacak isim Orhun Ene...

Hürriyet yazarı Ünal Özüak, Ufuk Sarıca ile yolların ayrılması sonrası bu şok kararı değerlendirdi. Özüak, "Sunun şurasında milli maçlara bir hafta sure kalmışken Ufuk Sarica"'nin yerine kısa bir sure once Tofaş'tan sudan bir bahane ile istifa eden Orhun Ene'nin getirilmesi programsız dost ahbap işi tasarruflar yapıldığı izlemini veriyor. NBA oyuncuları katılımıyla Hırvatistan karşısına çıkacak Milli Takımın için şok bir karar bu.." ifadelerini kullandı.

 Ufuk Sarıca, Milli Takım'da görev yapan en başarılı Türk çalıştırıcı!

ANADOLU EFES'TEN SHANE LARKIN PAYLAŞIMI

Shane Larkin'i kadroya almak istemeyen Ufuk Sarıca ile yolların ayrılmasının ardından Anadolu Efes'in Shane Larkin'in videosu paylaşması dikkat çekti.

 


 

Güncellenme Tarihi : 20.11.2020 16:49

İLGİLİ HABERLER