Medya
  • 23.9.2021 12:43

Müge Anlı affetmemişti! Ümitcan Uygun’un cezası belli oldu!

Müge Anlı affetmemişti! Ümitcan Uygun’un cezası belli oldu!

Son dakika: Müge Anlı, Aleyna Çakır cinayetini işlerken Ümitcan Uygun, Burak Uygun ve Erol Uygun tarafından tehdit edilmişti. Müge Anlı, bu isimleri mahkeme vermişti. Gelen son dakika bilgisine göre ise mahkeme, sanıklarla ilgili beklenen kararı verdi.

Milyonları ekran başına kilitleyen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, Aleyna Çakır cinayetini konu edinmiş ardından Ümitcan Uygun tarafından hedef haline getirilmişti.Program sırasında Ümitcan Uygun ve ailesi tarafından Müge Anlı sosyal medya üzerinden ölüm tehditleri ve ağır hakaretlere maruz kaldı.

SON DAKİKA | Müge Anlı affetmemişti! Ümitcan Uygun’un cezası belli oldu!

MÜGE ANLI AFFETMEMİŞTİ!

Ünlü sunucu Müge Anlı, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak kendisini hedef alan Ümitcan Uygun, Burak Uygun ve Erol Uygun hakkında suç duyurusunda bulundu.

SON DAKİKA | Müge Anlı affetmemişti! Ümitcan Uygun’un cezası belli oldu!

'ALEYNA'NIN ÖLÜMÜNÜ HERKESE YAŞATACAĞIM'

Şikayet üzerine savcılık 3 şüpheli hakkında başlattığı soruşturma kapsamında Müge Anlı hakkında sosyal medyada paylaşılan hakaret ve tehdit içerikli içerikleri inceleme altına aldı.ayınlanan paylaşımların içerisinde, 'Müge Anlı bedel ödeyeceksin, sana ödeteceğiz. Evet tehdit ediyorum. Aleyna'nın ölümünü herkese yaşatacağım.' şeklinde paylaşımlar bulunduğu belirlendi.

HAKARET VE TEHDİT CEZASIZ KALMADI

Savcılık yürütülen soruşturma sonunda Ümitcan Uygun'un da aralarında bulunduğu 3 şüpheli hakkında 'Hakaret' ve 'Tehdit' suçlarından iddianame düzenledi.Mahkeme yapılan yargılama sonunda Ümitcan Uygun, Burak Uygun ve Erol Uygun hakkında hakaret ve tehdit suçlarından toplamda 2 yıl 4 ay 19 gün hapis cezasına çarptırdı.

Güncellenme Tarihi : 23.9.2021 13:13

İLGİLİ HABERLER