Gündem
  • 8.11.2019 23:59

Muharrem İnce İmamoğlu'nu zora sokacak belgeyi paylaştı!

Muharrem İnce cephesinden paylaşılan belge, Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyasını anlattığı kitabıyla gündeme gelen Necati Özkan'ın gerçek kimliğini gün yüzüne çıkardı. Belgeye göre; Özkan'ın 'Öykü Reklam Hizmetleri A.Ş' adına CHP’ye 832 bin 500 TL’lik icra davası açtığı görülüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kampanya direktörü Necati Özkan, seçim döneminde yürütülen kampanyayı “Kahramanın Yolculuğu” adıyla kitaplaştırmıştı.

Kitaba CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun tepki göstermesi üzerine CHP’deki kavga gün yüzüne çıktı. Canan Kaftancıoğlu, ‘Kahramanın hikayesini yazıyorum diyerek kahramandan daha çok kendilerini kahramanlaştırmaya çalışan profesyoneller’ demişti. Son olarak İmamoğlu da tartışmaya katılarak Necati Özkan’ı övmüştü.

Muharrem İnce’nin çıkışına Necati Özkan'dan gönderme

Son Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, geçen aylarda yeniden aday olacağını ilan etmişti. İnce, 2023’teki Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili “Meydanlar dolacak Muharrem İnce aday olacak. Bu böyle yarım kalır mı” ifadelerini kullanmıştı.

Muharrem İnce’nin bu çıkışına aynı saatte Ekrem İmamoğlu cephesinden jet hızıyla yanıt geldi. İmamoğlu’nun seçim döneminde kampanya direktörlüğünü yapan isim olan Necati Özkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Dün dünde kaldı cancağzım. Artık mekanın yeni sahibi var” ifadelerini kullanmıştı.

İnce cephesinden bomba paylaşım

Özkan’ın “Dün dünde kaldı cancağzım. Artık mekanın yeni sahibi var” mesajına “Muharrem İnce Destek” adındaki Twitter hesabından belgeli bir yanıt gelmişti.

İnce’nin sosyal medya faaliyetini yürüten bu hesap, Özkan’ın alacakları için CHP’ye icra davası açtığını iddia etti ve bir belge paylaştı.

Herkesin bir ‘öykü’sü vardır cancağzım:) Para için mekana dava açıp mekana sahip belirlediğini zannetmek gibi!” mesajıyla paylaşılan söz konusu belgede, Özkan’ın sahibi olduğu “Öykü Reklam Hizmetleri A.Ş” adına CHP’ye 832 bin 500 TL’lik dava açıldığı görülüyor.

Belgeye göre Öykü Reklam Hizmetleri A.Ş, alacakları nedeniyle CHP’ye icra takibi başlatıyor. CHP takibe itiraz ediyor. Bunun üzerine Öykü’nün sahibi Necati Özkan, itirazın iptali için dava açıyor.

Güncellenme Tarihi : 8.11.2019 22:27

İLGİLİ HABERLER