Ekonomi
  • 14.10.2019 00:45

MULTİNET VE MULTİNET GEÇEN YERLER

Multinet 1999 yılından beri kullanıcılarına hizmet vermektedir. 2010 yılına kadar çeşitli alanlarda hizmet vermiştir. Hediye olarak Gift Card, gezi ve otellerde konaklamak için Otelnet, akaryakıt harcamaları için Petronet ve araç kiralamaları için Multicar adında hizmet vermiş bir şirkettir. 2010 yılından itibaren Fransa’ya ait olan ünlü şirket Groupe Up’a satılmış ve büyük ses getirmiştir. 2013 yılından itibaren ise iş yerlerine hizmet vermeye başlamış ve akıllı telefonlarda bulunan uygulamaları sayesinde pek çok şirket tarafından kullanılmaya başlanmıştır.

Buradan multinet geçen yerler ile ilgili çok daha fazla detaylara ulaşabilirsiniz.

Multinet Nedir?

Multinet, asıl olarak iş yerlerinin çalışanlarına sunduğu bir yemek kartı niteliği taşımaktadır. İş yeri sahipleri, bu kartlara aylık olarak belirli miktarlarda yüklemeler yaparlar. Kurumsal veya özel sektörde çalışmakta olan çalışanlar ise Multinet kart sayesinde yemek ve genel ihtiyaçlarını bu sayede karşılayabilirler. Bir yemek restoranın da yemek ihtiyaçlarını karşılayabilir, bir kafede çay kahve yudumlayabilir, ya da büyük market alışverişlerinde genel ihtiyaçlarını giderebilirler.

Multinet ülkemizde insanlara çok geniş bir hizmet ağı sunmaktadır. Kurumsal firmalara sunduğu vergi kolaylıkları sayesinde en çok tercih edilen yemek kartı haline gelmiştir. İşverenler, çalıştırdıkları işçilerine verdikleri bu yemek hizmeti sayesinde büyük kar sağlamaktadırlar. İşçiler de haftalık sıradan yemekler yemek yerine bu kart sayesinde o an istedikleri neyse onu yiyip daha motive bir çalışma ortamına uyum sağlamaktadırlar. Ayrıca aylık belirlenen yemek bakiyesinde arta kalanlar sayesinde büyük marketlerden genel alışverişler yapabilmektedirler.

Multinet Nasıl Kullanılır?

Multinet kartına sahip olabilmek için ilk ve tek kural, bir kurumsal firmada çalışıyor olmaktır. İşverenin yetkili sunduğu kişiler tarafından gerekli belgeler tamamlanır ve Multinet başvurusu yapılır. Başvurunun ertesi günü Multinet kart size kargo yolu ile gelmektedir. Multinet kart elimize geçtikten sonra geçerli olan yerlerde kart ile kullanım sağlayabiliriz. Ayrıca kartın kullanımını çok daha basit bir hale getirebilmekteyiz. İlk olarak kullandığımız cep telefonu, tablet ya da bilgisayar üzerinden MultiPay’e üye olmamız gerekmektedir. Üyelik gerçekleştirdikten sonra Play Store üzerinden uygulamayı indirip, ardından gideceğimiz restoranın seçeneklerinde bulunan ‘’Bugün Buradayım’’ butona basacağız. Bu buton sayesinde Tatlı Para kampanyasına katılım gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu Tatlı Para; binlerce anlaşmalı olan yerlerden kazanılabilecek bir hediye türüdür. Tatlı Para, ülkemizde binlerce restoranda bulunan bir hediyedir. Bu hediye direkt olarak kişinin Multinet Kart hesabına geçer ve gerçek para niteliği taşımaktadır. 1 Tatlı Puan, 1 Türk Lirası’na tekabül etmektedir. Bu Tatlı Para hediyesi sayesinde ülkemizde bulunan anlaşmalı 50000 market ve restoran üzerinden alışveriş gerçekleştirebiliriz.

Multinet’in Sunmuş Olduğu Tatlı Para Sayesinde Daha Fazla Hediye Kazanabilir Miyim?

Çalıştığımız iş yerinde bizlere sunulmuş olan Multinet kart sayesinde o öğün istediğimiz ne ise onu yiyebiliriz. Ülkemiz malum ekonomik sıkıntıları da göze alındığı zaman sürekli olarak bir yerlerden kısma düşüncelerine kapılırız. Multinet, diğer kartlara göre çok daha fazla avantajı kullanıcılarına sunmaktadır. İçerisinde bulundurduğu Tatlı Para kampanyası sayesinde çalışanlar aylık yemek masraflarından avantaj sağlayabilmektedir. Multinet’in bizlere sunmuş olduğu Tatlı Para kampanyasından faydalanabilmek için ilk olarak kampanyalı Multinet üye noktalarından bu kampanyaya üye olmak gerekiyor. Üyelik gerçekleştirdikten sonra Tatlı Para kampanyasına üye noktalarından yapılan 10 Türk Lirası ve üzeri harcamalarda ilk olarak %5, ikinci harcamada %10 ve son olarak üçüncü harcamada %15 Tatlı Para kazanabiliyoruz. Bu restoranlara ait verilen yüzdeler en düşük oranlı yüzdelerdir. Bazı restoranlarda bu yüzdeler değişiklik gösterebilmektedir. Örneğin ilk harcamada %10, %15 ve %20 şeklinde ilerleyebilmektedir.

Multinet Tatlı Para kampanyasına ait birkaç avantajlı durum daha bulunmaktadır. Toplam olarak 5 adet farklı bir kampanya noktasından Tatlı Para kazanıldığı takdir de ekstra olarak 15 Türk Lirası değeri bulunan Tatlı Para hediyesi kazanabilmekteyiz. Basit bir harcama ile aylık ne kadar Tatlı Para nakit kazanabileceğimizi sizler için hesapladık;

Aylık izin günleri çıkarıldığı zaman toplam olarak iş gününü 22 gün olarak hesaplayalım. Multinet yemek kartı ile günlük olarak 17 Türk Lirası yemek parası harcayacağımızı düşünelim. Aylık Multinet kart bakiyemiz 374 Türk Lirası edebilmektedir. Kartın bizlere sunduğu Tatlı Para kampanyasını kullanan 5 adet farklı kampanya noktası seçip buradan kazanılabilecek 15 Türk Lirası hediyeyi de hesabımızın içine katıyoruz. Artı olarak diğer segment kampanyalarından 7, 10 ve 15 Tatlı Para kazanımı gerçekleştirildiği zaman ek olarak 5 tane daha Tatlı Para kazanıyoruz. Bu sayede aylık olarak elimize geçecek toplam miktar 412 Türk Lirası olarak hesabımıza geçiyor. Bu sayede mesai saatlerinde 300 Türk Lirası harcadığımızı varsayarsak, kalan 112 Türk Lirası ile büyük market alışverişlerinde evimizin mutfak ihtiyaçlarından bazılarını karşılayabiliriz.

Multinet Geçen Yerler Nereleridir?

Multinet, öncelikle restoranlar ve büyük marketlerin yanı sıra pek çok yerde geçerlidir. Bir kafede yemek ve çay/kahve tüketebilir, bir akaryakıt istasyonundan aracınıza benzin doldurabilir, ya da gittiğiniz bir tatil beldesinde konaklama ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Kaynak: https://www.kredivepara.com/

 

Güncellenme Tarihi : 14.10.2019 00:46

İLGİLİ HABERLER