Yaşam
  • 28.11.2020 14:48

Mustafa Topaloğlu'ndan bir kez daha korkutan haber

Ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu yeniden hastaneye kaldırıldı! Korkutan gelişme...

Magazin gündemi Mustafa Topaloğlu’ndan gelen son dakika bilgisiyle sarsıldı. 63 yaşındaki şarkıcı Mustafa Topaloğlu, geçen günlerde kalp krizi geçirmiş ve hastanelik olmuştu. Demet Akalın ile Alişan’ın sunduğu programa katılan Mustafa Topaloğlu, program sonrası aniden fenalaşmıştı. Üç gün boyunca Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören şarkıcı, hastaneden taburcu olup evinin yolunu tutmuştu. Mustafa Topaloğlu'ndan bir kez daha korkutan haber geldi, şarkıcının yeniden hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

63 yaşındaki şarkıcı Mustafa Topaloğlu, geçen günlerde kalp krizi geçirmiş ve hastanelik olmuştu. Topaloğlu'ndan bir kez daha korkutan haber geldi, şarkıcının yeniden hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

İki hafta önce Demet Akalın ile Alişan'ın sunduğu 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' programına katılan şarkıcı, program sonrası aniden fenalaşmıştı.

Üç gün boyunca Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören şarkıcı, hastaneden taburcu olup evinin yolunu tutmuştu.

Güncellenme Tarihi : 28.11.2020 21:36

İLGİLİ HABERLER