Yaşam
  • 2.12.2019 22:06

Müthiş sahneler.. "Kuruluş Osman"ın 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

Kuruluş Osman'ın merakla beklenen yeni fragmanı yayınlandı

Merakla beklenen Kuruluş Osman'ın 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Burak Özçivit’in "Osman Bey" karakterini canlandırdığı dizinin tanıtımı büyük beğeni topladı.

5 sezon boyunca izleyiciyi ekran başına kilitleyen reyting rekortmeni "Diriliş Ertuğrul"un devamı niteliğinde olan "Kuruluş Osman"ın 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman geçen haftaki bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Osman Bey'in "Kim ki hainlik yaparsa acımam sel olur yıkar, ataş olur yakarım!" sözleri tanıtıma damga vurdu. Peki, yeni bölümde neler olacak? İşte Kuruluş Osman 3. bölüm fragmanında yaşanacak olaylar...

İkinci bölümde neler oldu?

Kuruluş Osman'ın bu haftaki bölümünde Osman, Bamsı Bey'in oğlu Aybars'ın katillerinin kalede yuvalanan bir ihanet şebekesi olduğunu düşünerek gizlice kaleye girer ve kalede güvendiği tek kişi olan Kulucahisar Tekfur'u Yorgopolos ile gizli bir anlaşma yapar. Ancak bu anlaşmadan hemen sonra öldürülen tekfurun cesedi, Osman'ın ayaklarının dibine düşer. Katillerin peşine düşen Osman, bataklıkta kendini kurtaran rahibelerle burun buruna gelir.

 

Güncellenme Tarihi : 2.12.2019 21:22

İLGİLİ HABERLER