Medya
  • 22.6.2022 16:00

Nuh Albayrak : Batı bize Osmanlı'yı unutun diyor

Star Gazetesi Yazarı Nuh Albayrak, Türkiye'nin bugününü anlama klavuzu serisi çerçevesinde İşgale benzer hıyanetler isimli yeni kitabını da çıkardı...
Albayrak şöyle dedi

Bize, "Avrupalı olmak istiyorsanız Osmanlı'yı unutun" dayatması yapan Batı, yüz yıl önce tarihe gömdüğü Osmanlı'yı asla unutmuyor, Laik Türkiye'yi; "Her an Osmanlı'ya dönüşebilir" endişesiyle sürekli gözetim altında tutuyor.

Bu sebeple emperyalist devletlerin ülkemize uyguladığı diplomatik, ekonomik, siyasî ve askerî ablukalar asla "ulusal menfaat çatışmaları" olarak izah edilemez.

Ayrıca, bildiğimiz darbelerin bilinmeyen ayrıntılarına ilaveten, bugüne kadar kimsenin duymadığı bir darbe kalkışması da bu kitap sayesinde kamuoyuna duyurulmuştur. Hava Kuvvetleri öncülüğündeki bu kalkışma, milliyetçi bir subayın MİT'e bilgi uçurması sayesinde son anda önlenmiş! Başbakan Demirel'in "Deli mi?" dediği bu kahraman subayımızdan; 50 yıl sonra dinlediğim ilginç ayrıntıları aktardım. (Sayfa 71)

Bu 4 kitap, bu sıra dahilinde okunduğu taktirde "hıyanetler pazılı" tamamlanmakta, yüzyıllardır şekilden şekle girerek devam eden Haçlı- Siyonist entrikalar bütün ayrıntılarıyla ortaya çıkmaktadır.

Tamamen belgeler ışığında yapılan bu çalışma asla siyasî ve ideolojik bir amaç taşımamaktadır. Toplumun hangi kesiminden olursa olsun; bu ülkenin bağımsızlığını ve huzurunu önemseyen herkes bu gerçekleri bilmelidir.

Özellikle kolay anlaşılan; akıcı bir üslupla yazmaya özen gösterdiğimiz bu kitapların bilhassa gençlerimize ulaştırılması çok önemlidir. Çünkü, geleceğin Türkiye'si mutlaka bu gerçekler ışığında inşa edilmelidir.

Güncellenme Tarihi : 22.6.2022 16:09

İLGİLİ HABERLER