Sağlık
  • 29.10.2020 12:27

Organik Ürün Siparişi

Organik ürünler, doğal yollarla yetiştirilen ürünlerden elde edilen tüketim malzemeleridir. Günümüzde katkı maddesi olmayan, doğal yapıya sahip organik ürünlere yoğun bir talep vardır.  İnsanlar ihtiyacı olan her türlü ürünü organik ürün siparişi ile internet üzerinden gerçekleştirebilmektedir.

Organik ürünleri internet üzerinden birçok işletmeden ya da platformdan kolayca satın alabilirsiniz. Her ürünü üretim merkezinden satın almak istiyorsanız organik ürünleri yerel ve ulusal çapta ün yapan platformlardan sipariş verebilirsiniz. Dışarıda tek tek alacağınız ürünleri aramak zorunda kalmak istemiyorsanız oturduğunuz yerden tek bir tıkla sipariş verebilir ve çok özel ödeme koşullarıyla ödemenizi yapabilirsiniz. Daha sonra verdiğiniz siparişler kısa süre içinde kapınıza kadar gelecektir.

Organik Ürün Siparişi Nasıl Verilir?

Organik ürün siparişi vermek son derece basittir. Bunun için öncelikle organik ürün satışı yapan bir firmaya ait internet sitesine giriş yapmalısınız. Daha sonra menüler arasında ihtiyacınız olan ürünleri bulabilirsiniz. Satın almak istediğiniz ürünleri öncelikle sepetinize ekleyebilirsiniz.  Aynı anda birden fazla ürünü sepetinize ekleyebilirsiniz.

Sepetinize eklediğiniz ürünleri ödeme ekranına gelerek satın alabilirsiniz. Siparişlerinizin hazırlanması için öncelikle ödemenizi yapmanız gerekiyor. Güvenilir ödeme yöntemleriyle ödemenizi yaparak sepetinizdeki ürünleri satın alabilirsiniz.

Organik ürünleri sipariş etmeden önce fiyatlarını ve sepetinizi son bir defa kontrol etmeyi unutmayın. Çünkü bazen yanlışlıkla ihtiyacınız olmayan ürünleri de sepete ekleyebilirsiniz. Sepette ürün çıkarma işlemlerini tek bir tıkla yapabilirsiniz. Ödemeniz alındıktan sonra organik ürün siparişleriniz verilmiş demektir. Organik ürünler hemen adresinize yollanır.

Hangi Organik Ürünler Sipariş Edilebilir?

Günümüzde soframıza gelen her türlü gıda ürünü organik olarak satılmaktadır. Organik ürün siparişi için zeytinyağı, zeytin;  peynir, lor, tereyağı gibi süt ürünleri;  et ürünleri;  salça, turşu,   sos gibi konserveler sipariş edebilirsiniz.

Bal, reçel, pekmez, bitkisel ürünler, bitki yağları, bakliyatlar, baharatlar da organik olarak sipariş edilebilir. Özellikle bebeği olan anneler anne-bebek ürünlerini de organik ürün siparişi kapsamında satın alabilir. Bebeğinizin sağlığını düşünüyorsanız tercihinizi organik ürünlerden yana kullanmalısınız. Böylece bebeğinizin gelişimi için gerekli olan tüm besin ihtiyaçlarınızı doğal yollardan karşılayabilirsiniz.

Organik Ürün Siparişi Ne Kadar Sürede Gelir?

Organik ürün siparişi verebileceğiniz çok sayıda platform vardır. Bunun için öncelikle platformun hizmet tipi önemlidir. Firmalar bazı bölgelerde kendi ekipleriyle günlük teslimatlar yaparken bazı bölgelerde de kargo seçenekleriyle çalışmaktadır. Organik ürünler satın aldıktan sonra hemen hazırlanır. Daha sonra satış yapan firma anlaşmalı taşıma firmaları ya da kendi ekipleriyle satın aldığınız ürünleri adresinize yollamaktadır.

Organik ürünleri www.ondangelsin.com adresinden sipariş edebilirsiniz.  Saat 10.00’a kadar verdiğiniz tüm siparişler 10.00 ile 17.00 arasında İstanbul içi teslim edilebilir. Ayrıca 16.00’ya kadar verdiğiniz siparişler 17.00 ile 22.00 arasında adresinize teslim edilecektir. Bu durum da İstanbul için geçerlidir. Diğer bölgelere en kısa sürede gönderim yapılmaktadır.

Güncellenme Tarihi : 29.10.2020 12:28

İLGİLİ HABERLER