Asayiş
  • 23.9.2013 23:47

Otomobil ile traktör çarpıştı : 1 ölü 2 yaralı

Oltu ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, Otlu Belediye Başkanı Ziyrek'in bir akrabası yaşamını yitirdi, kardeşi ve bir akrabası da yaralandı

ERZURUM (AA) - Oltu ilçesi yakınlarında bir otomobilin traktöre çarpması soncu, Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek'in bir akrabası yaşamını yitirdi, kardeşi ve bir akrabası ise yaralandı.

Yusuf Ziyrek idaresindeki 25 DN 232 plakalı otomobil, Oltu-Erzurum karayolunun 10. kilometresinde Sabahattin Kaya'nın kullandığı 25 DN 275 plakalı traktörün römorkuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle römork traktörden ayrılarak 100 metre ileride şarampole yuvarlanırken, otomobilde bulunan sürücü Yusuf Ziyrek (68) ile Rahime Ziyrek (65) ve Seher Kılıç (48) yaralandı.

112 Acil Servis ekipleri tarafından Oltu Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Rahime Ziyrek, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hayati tehlikeleri bulunduğu öğrenilen Yusuf Ziyrek ve Seher Kılıç, ilk müdahelenin ardından Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, kardeşi olduğu öğrenilen yaralı Yusuf Ziyrek (68) ve akrabası Seher Kılıç'ı hastanede ziyaret etti. Hastaneye Oltu Kaymakamı Abdullah Şen ile AK Parti İlçe Başkanı da geldi.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:46

İLGİLİ HABERLER