Dünya
  • 27.10.2020 22:45

Paşinyan kafayı yedi!.. Türk ve Pakistanlı askerler ön cephede savaşıyor

Ermenistan Başbakanı Paşinyan resmen hayal görmeye başladı. Paşinyan Karabağ'da Türkiye ve Pakistan ordusunun ön cephede savaştığını, Türkiye'nin görülmemiş silahları olduğunu idida etti.

Başbakan Nikol Paşinyan, bir ay önce Türk-Azerbaycan-terörist güçleri hızlı bir şekilde Artsakh'ı fethetme görevini üstlendi, ancak bugün Artsakh yaralı olmasına rağmen hala ayakta duruyor, dedi.

“Türk-Azerbaycan-terörist güçlerinin Artsakh ve Ermenilere karşı savaş açmasının üzerinden bir ay geçti. Artsakh ordusuna ve sivil nüfusa binlerce mermi ve roket atıldı ve binlerce insansız hava aracı ateşlendi. Düşman tanklar, uçaklar, helikopterler, Azeriler, teröristler, paralı askerler, Türk ve Pakistan özel kuvvetleriyle saldırıya geçti ”dedi.

Paşinyan, “Ama bugün Artsakh, yaralı olmasına rağmen hala ayakta ve her şeyden önce kahraman ordumuz, kahraman halkımız, kahraman adamımız sayesinde. Bu acımasız ama kahramanca süreç bize güven veriyor. Artsakh ayağa kalkacak çünkü ruhumuz kırılmaz, irademiz sarsılmaz ”şeklinde konuştu..

Ermenistan'ın Karabağ'ı işgali ve sivil yerleşim yerlerine saldırılarının ardından Azerbaycan Ermeni ordusuna çok büyük kayıplar verdirdi. Karabağ'da birçok bölgeyi kaybeden Ermenistan'ın Başbakanı Paşinyan hezeyanını ulusa sesleniş konuşmasında kapatmak istercesine Türkiye'ye de saldırarak kapatmak istedi. Paşinyan, ölüm kalım savaşında olduklarını, Karabağ'da bulunan her ağaç için bile savaşacaklarını belirtirken, Türkiye'nin savaşa müdahil olarak tank, top, uçak kullanmakla itham etti.

PAŞİNYAN'DAN TÜRKİYE'YE KÜSTAH SUÇLAMA

Karabağ'da her bir ağaç için savaşacağız Türkiye bize karşı görülmemiş silahlarla tank, top, uçak, helikopterler ile savaşıyor.

Ölüm kalım savaşındayız kimse geri duramaz...geri duranları kaçanları ağır cezalandıracağız.

Ey Ermeni halk ! Git Savaş ve zaferini ilan et Ordumuzun cesurca savaşı Karabağ'ın bizim olduğunu gösterecek"Ey rmeni halk ! Git Savaş ve zaf

Güncellenme Tarihi : 27.10.2020 22:54

İLGİLİ HABERLER