Asayiş
  • 23.2.2021 15:03

Perdeyi açıp sapıklık yapan komşusunu görüntüleyip polise yakalattı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde skandal bir olay yaşandı. Evinin perdesi açık şekilde mastürbasyon yapan şahsın mide bulandıran görüntüleri kadın komşusu tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi. Gözaltına alınan şahıs ilk ifadesinde kadınları görmediğini evde film izlediğini ve bu yüzden mastürbasyon yaptığını iddia etti.Skandal olay, Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Semerciler Mahallesi İtfaiye Caddesi 791 No'lu Sokak üzerinde bulunan Moda Apartmanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartmanın en üst katında yaşayan E.A. isimli şahıs, evinin perdesi açık şekilde mastürbasyon yapmaya başladı. Şahsın karşı apartmanında yaşayan A.A. isimli kadın, çıplak vaziyette şahsın dairesine doğru mastürbasyon yaptığını görünce hayatının şokunu yaşadı. Kadın komşu, iğrenç olay karşısında duyarsız kalmadı. Şahsı saniye saniye cep telefonu ile kayıt altına alan kadın, durumu polis ekiplerine bildirdi. Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.
Olay yerine ulaşan ekipler şahsın bulunduğu eve girerek E.A.'yı gözaltına aldı. Şahıs ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldüğü esnada gazetecilerin kendisine yönelttiği 'Utanmadınız mı yaparken' sorusunu da cevapsız bıraktı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. Cep telefonu ile kayıt altına alınan görüntülerde; şahsın evinin perdesi açık şekilde mastürbasyon yaptığı anlar görülüyor.

Şikayetçi olan A.A. isimli kadın verdiği ilk ifadesinde, E.A. isimli şahsın bir süredir cam ve pencerelerini kapatmadan evinde yarı çıplak halde gezdiğini ve daha öncede kendi dairelerine bakarak mastürbasyon yaptığını belirtti. Gözaltına alınan E.A. ise, evde yalnız yaşadığını ve film izledikten sonra mastürbasyon yaptığını iddia etti. İfadesi sonrasında nezarethaneye konulan E.A.'nın Sakarya Adliyesi'ne sevk edildi.

 

Güncellenme Tarihi : 23.2.2021 15:05

İLGİLİ HABERLER