Gündem
  • 21.2.2021 20:05

Pervin Buldan 'İlişkim yok" dedi PKK ile yakın ilişkide görüntüleri ortaya çıktı

İşte HDP'lilerin "irtibatımız yok" dediği Kandil'deki fotoğrafları

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun A Haber ekranlarında Gara'ya giden ve terör örgütü tarafından katledilen 13 şehidimizden haberdar olan HDP'li milletvekilinin Dirayet Dilan Taşdemir olduğunu açıklamasının ardından söz konusu isim hakkında terör örgütüne üye olmak suçundan soruşturma başlatıldı. HDP'li Pervin Buldan'ın da şehit haberlerinin ardından "PKK ile irtibat ve ilişkimiz yok" sözleri toplumda büyük tepki çekerken arşivler tarihe geçen PKK HDP ilişkisini gözler önüne serdi. İşte konuyla ilgili son dakika gelişmeleri ve HDP-PKK ilişkisinin belgeleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Gara'ya giden HDP'li milletvekilini açıklamasının hemen ardından gözler yargının bu konuda atacağı adımlara çevrilmişti. 13 masum vatandaşımızın Gara bölgesinde teröristler tarafından acımasızca katledilmesinin üzerine merak edilen bilgiyi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu A Haber'de açıkladı. Şehit haberleri sonrasında tepki çeken HDP'nin ise "PKK ile ilgimiz yok" açıklaması tepki çekti. İşte konuyla ilgili son dakika gelişmeleri ve PKK-HDP ilişkisinin belgeleri:

 

Gara'ya giden ve 13 masum vatandaşımızın orada tutulduğunu bilen HDP'li milletvekilinin Dirayet Dilan Taşdemir olduğunu açıklayan Süleyman Soylu bu konuda Devletin bütün gelişmelerden haberdar olduğunu belirtti.

PERVİN BULDAN'DAN SON DAKİKA HAMLESİ: "PKK İLE İLGİMİZ YOK!"

Öte yandan Şehit haberlerinin ardından PKK ile olan ilişkisi nedeniyle kamuoyunda köşeye sıkışan HDP eşbaşkanı Pervin Buldan katıldığı bir televizyon programında terör örgütü ile hiçbir ilişkilerin olmadığını iddia etti. PKK ile irtibatlarını söz konusu dahi olmadığını söyleyen Pervin Buldan'ın PKK elebaşları ile olan fotoğrafları sosyal medya kullanıcıları tarafından da yayınlanarak tepki gösterildi. Buldan'ın milletin aklıyla alay edercesine yaptığı açıklamalar kısa süre içerisinde yoğun tepki ile karşılaştı.

İŞTE PKK-HDP İLİŞKİSİNİN TERİHE GEÇEN BELGELERİ

Pervin Buldan'ın "HDP ile PKK'nın ilgisi yok" açıklamaları toplumda bir karşılık bulmazken arşivlerden çıkan PKK-HDP yöneticilerinin birlikte çektirdiği kareler, Kandil'e olan ziyaretleri PKK-HDP ilişkisini tüm çıplaklığı ile gözler önüne serdi.

Nurettin Demirtaş: DTP eski Genel Başkanı. Selahattin Demirtaş'ın ağabeyi.

İşte Kandil'e defalarca giden HDP'lilerin terör örgütü elebaşları ile çektirdiği fotoğraflar;

pervin buldan pkk ile ilgili görsel sonucu

pervin buldan pkk ile ilgili görsel sonucu

Güncellenme Tarihi : 23.2.2021 00:36

İLGİLİ HABERLER