Spor
  • 24.6.2019 00:54

Quaresma'dan flaş Beşiktaş hamlesi

Beşiktaş ile Portekizli yıldız futbolcu Ricardo Quaresma'nın arası durulmuyor. Daha önce maaş ödemelerinin yapılmadığı gerekçesiyle kulübe ihtar gönderen Ricardo Quaresma siyah-beyazlı kulüple köprüleri atmıştı. Daha sonrasında ise instagram hesabı üzerinden Beşiktaş'ı takipten çıkaran Portekizli yıldız, taraftarlardan büyük tepki görmüştü. Bugün de Quarema'dan flaş bir hamle geldi. İşte Beşiktaş ve Q7 arasında yaşanan son gelişmeler....

Maaş ödemelerinin yapılmadığı gerekçesiyle kulübe avukatı aracılığıyla ihtar gönderen ve köprüleri atan Portekizli yıldız Ricardo Quaresma, geçtiğimiz günler bir harekette daha bulunmuştu.

Tecrübeli futbolcu, sosyal medya hesabından Beşiktaş'ı takip etmeyi bırakmış ve taraftarlardan büyük tepki görmüştü.

Siyah beyazlılarla olan sözleşmesi 2020'de bitecek olan 35 yaşındaki orta sahanın, bu gelişmelerin ardından kulüpte kalması beklenmiyor.

Daha sonrasında Quaresma, "Başkanın verdiği açıklamaya yönelik bir yorum yapmayacağım. Benimle mutlu değillerse benimle bir toplantı yapmaları yeterlidir."

"Şu anda tatildeyim, İstanbul'a gelince gerçekleri vereceğim bir röportajda açıklayacağım. İsteyen istediğini düşünmekte özgürdür." açıklamasıyla ayrılık sinyali vermişti.

6.KEZ İHTARNAME

Edinilen bilgilere göre, Quaresma'nın 6. kez kulübe ihtarname gönderdiği öğrenildi. Devre arası ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken takımda kalan Portekizli yıldız geçen sezon 2 milyon 100 bin euro garanti ücret kazandı.

Puan başına 4 bin euroyu cebine koyan Q7 toplamda 2 milyon 500 bin euro almaya hak kazandı.

35 yaşındaki futbolcu önümüzdeki sezon takımda kalması halinde 1 milyon 750 bin euro garanti ücretin yanı sıra puan başına yine 4 bin euro kazanacak.

Biraz önce de Beşiktaş'ın Portekizli flaş bir hamle yaptı.

Ricardo Quaresma instagram da Beşiktaş'ı yeniden takibe aldı ardından bir açıklamada bulundu.

İşte Quaresma'nın o açıklaması.

"Telefonumda yapılan bir güncelleme yüzünden Instagram'da takip ettiğim birkaç hesap otomatik olarak takipten çıktı. Beşiktaş'ı takip etmeyi bırakmadım, bırakmayacağım da.".

Güncellenme Tarihi : 24.6.2019 00:59

İLGİLİ HABERLER