Spor
  • 25.1.2020 00:02

Rıza Çalımbay'dan transfer müjdesi

Süper Lig’in 19. haftasında sahasında Çaykur Rizespor’u ağırlayacak olan lider Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, “Çaykur Rizespor maçı kazanmamız gereken bir maç. Kendi sahamızdaki maçı mutlaka çok iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Kolay maç yok. Transferde bir stoper ve orta saha oyuncusuyla yüzde 90 anlaşıldı.” ifadelerini kullandı.

Süper Lig’in 19. haftasında sahasında Çaykur Rizespor’u ağırlayacak olan lider Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, “Çaykur Rizespor maçı kazanmamız gereken bir maç. Kendi sahamızdaki maçı mutlaka çok iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Kolay maç yok” dedi.

Sivasspor, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başladı. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, ligde Çaykur Rizespor ile oynayacakları karşılaşmayı değerlendirdi. Çalımbay, kupada oynadıkları Malatya maçına da eksik kadro ile gittiklerini ifade ederek, “Çok eksik bir kadro ile Malatya'ya gittik. Birçok arkadaşımızı Sivas’ta bıraktık sakat ve cezalı olanlar vardı. Arkadaşlarımız beklediğimizin üzerinde bir oyun oynadı. 60 dakika mükemmel oynadık. Bazı arkadaşlarımızı oynatma şansımız olmuyordu ve Çaykur Rizespor maçında da bu arkadaşlarımızdan faydalanacağız” diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.1.2020 01:36

İLGİLİ HABERLER