Gündem
  • 28.1.2022 12:41

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürüldüğü anın videosu

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürüldüğü anın videosu ortaya çıktı!

Ünlü avukat Şafak mahmutyazıcıoğlu, cinayete kurban gitti. Öldürüldüğü anların videosu tüyler ürpertti. 7 ay önce evlendiği eşinin yaşamını yitirmesiyle yasa boğulan sunucu Ece Erken, olay gecesi eşiyle olan son konuşmalarını açıkladı.Ünlü avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy'de sahibi olduğu mekanda katledildi. Olay anının videosu ise tüyler ürpertti...

Bakırköy Balıkçılar Çarşısı Çamözü Sokak'ta meydana gelen olayda BJK eski yöneticisi ve ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti, Murat Bilmez ise yaralandı.Olayın ardından bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, olaya karıştığı tespit edilen 6 şüphelinin kimliğini tespit edildi.

Zanlılardan ikisi Organize Şube ekipleri tarafından gözaltına alındı. 4 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Gözaltına alınan kişilerin Uğur Can Bilge ve Gökhan Karakan olduğu öğrenilirken, Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman'ı yakalamak için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

ÖLDÜRÜLDÜĞÜ ANIN VİDEOSU ORTAYA ÇIKTI!

Kendisine ait balıkçıda öldürülen Ünlü avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nın silahlı saldırıya uğradığı anların videosu ortaya çıktı.Görüntülerde Mahmutyazıcıoğlu'nun yerlerde sürüklendiği, darbedildiği ardından infazın gerçekleştiği görülüyor.

SON KONUŞMALARINI ANLATTI!

Ünlü sunucu Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'yla en son konuşmasını anlattı.

'KANI YERDE KALMASIN'

Erken "Gece konuştuk. Restorandayım Fikret Orman gitti. İki gazeteciyle oturuyoruz" dedi. Ben de tamam bir tanem dedim. 00.15, 00.28 arası çevrimiçi olmayınca biraz içerlerdim.Meğer saldırıya uğramış. Ne olur kocamın katilleri bulunsun. Kanı yerde kalmasın" dedi.

RESTORAN KAPISI ÖNÜNDE YAŞANANLAR KAMERADA!

Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürüldüğü silahlı saldırı sırasında restoranın arka kapısı önündeki hareketlilik güvenlik kamerasına yansıdı.

MAHMUTYAZICIOĞLU'NUN SON SÖZLERİ: KURTARIN BENİ

Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Avukat Mahmutyazıcıoğlu'nun henüz kendindeyken 'Lütfen beni kurtarın' diye feryat ettiği ortaya çıktı.

 

 

 

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 28.1.2022 23:59

İLGİLİ HABERLER