Sağlık
  • 16.10.2017 13:33

Bioderma’nın Mucizevi Etkisini Cildinizde Hissedin!

Bioderma’nın Mucizevi Etkisini Cildinizde Hissedin!

Cilt problemleri yaşıyorsanız cildinizin doğal yapısını bozmadan iyileştirme sağlayan dermatoloji markası Bioderma’nıninovatif ürünlerini Markafarma.com ile keşfedin.

Ürünleri 90’ı aşkın ülkede kullanıcılara ulaşan Bioderma, dermatoloji alanında biyoloji uzmanlığıyla 1970’li yıllarda kurulduktan kısa süre sonra dünyada benzersiz bir konuma ulaşmıştır. İnovatif ürünler ve laboratuvar araştırmalarında dermatolog ve biyologlar ileişbirliği yapan firma, sağlıklı cilt yapısı ve problemleri üzerine çalışmalarıyla kullanıcılara mükemmel sonuçlar veriyor. Ürünlerinde cilde zararlı hiçbir bileşen kullanmayan,sadece en saf ve gerçekten gerekli bileşenler ile ciltte zaten mevcut olan moleküllerden yararlanan Bioderma, cilt toleransını iyileştirerek dış çevreye karşı cilt direnci arttırır.

Bioderma Sensibio ile Hassas Ciltler Koruma Altında

Hassas ciltler kolay kuruyabilen ve cilt için olumsuz dış etkenlere karşı daha savunmasız cilt tipleri olarak tanımlanabilir. Bu gruptaki kişilerde kızarık ciltler, toleransı düşük cilt tipleri, çabuk kuruyan veya yanma hissi gibi farklı cilt problemlerine rastlanmaktadır. Her cilt tipinin ihtiyacına göre bir bakıma ihtiyacı vardır. Bioderma Sensibio serisi, özel olarak formüle edilmiş hijyen, bakım ve tamamlayıcı bakım ürünleriyle tüm beklentilerinizi karşılıyor.

İstenmeyen Lekelere Karşı Bioderma White Objective

Cilde renk veren pigmentlervücutta doğal olarak sentezlenmektedir, ancak çevresel ve içsel bazı sebeplerden pigment sentezlenmesinde bir artış veya azalma görülebilmektedir. Bu tip cilt problemleri yaşayan hassas ciltlere sahip kişiler cilt aydınlatma ve leke giderme için White Objective serisinin hijyen, bakım ve tamamlayıcı bakım ürünlerini kullanabilir.

Bioderma Photoderm ile Güneşten Korkmayın

Bioderma güneş kremleri güneşin olumsuz etkenlerine karşı cilt yapınıza, mevsime ve bulunduğunuz coğrafyaya göre özel olarak formüle edilen koruma ürünleri sunmaktadır. Cilt tipinize göre sağlıklı bir bronzluk, herkese hitap eden bir koruma, çocuklara özgü koruma, ihtiyaçlarınıza cevap veren özel koruma ve güneş sonrası kremleriyle güneş ışınlarının altındayken bile cilt sağlığınızı koruyabilirsiniz.

Kuru Ciltlere Gereken Özeni Bioderma Atoderm ile Gösterin

Farklı seviyelerde cilt kuruluğu problemlerine rastlanmaktadır. Kuru ciltler, sıradan ve sağlıklı ciltlere oranla çok daha hassastır ve olumsuz dış etkenlere karşı daha korunmasızdır. Yetersiz nem, cildin direncini düşürerek daha farklı cilt problemlerine yol açabilmektedir. Kuru, çok kuru ve yoğun kurulukta cilde sahip olanlar için özel üretilen yatıştıran, arındıran ve temizleyen hijyen, bakım ve tamamlayıcı bakım ürünleriyle daha güçlü bir cilde sahip olabilirsiniz.

Bioderma Sebium

Yağ problemi ciltteki sebum dengesinin bozulmasından kaynaklanır. Karma ve yağlı cilt tiplerine sahip olanlar, yerleşik cilt problemleri yaşayanlar, parlak ve gözenekleri geniş olanlar ve cildinde inatçı pürüzler olan kişiler gibi farklı ihtiyaçlara yönelik Bioderma Sebium serisinin hijyen, bakım ve tamamlayıcı bakım ürünleriyle sağlıklı bir cilde kavuşabilirsiniz.

En önemli özelliği cilt yapısının doğallığını bozmaması olan Bioderma ürünleri, farklı cilt problemlerine göre yapılan klinik araştırmalarda özel olarak formüle edilmektedir. Siz de kendi problemlerinize yönelikn www.markafarma.com üzerinden güvenli alışveriş ve ödeme kolaylıklarıyla en ucuz ve indirimli Bioderma ürünlerine sahip olabilirsiniz.

Güncellenme Tarihi : 16.10.2017 13:33

İLGİLİ HABERLER