Sağlık
  • 16.3.2017 13:41

Canlı Saçların Sırrı Bonvita Hair

Saçların en büyük düşmanlarından bir tanesi stres ve aynı zamanda düzensiz beslenme olarak bilinmektedir. Saçlar her seferinde küçük tüylerden oluşur ve bu tüyler gerekli uygulamalar yapılmadığı takdirde yeteri kadar uzayamaz, var olan saçlar beslenemez, canlı ve parlak yani gösterişli saçlara sahip olmak tamamen bir hayal olur. Tam da bu yüzden beslenme ve stresden uzak durmanın ne kadar önemli olduğu vurgulanırken aynı zamanda bonvita hair kullanmanın da mutlaka farklılık yarattığı bilinmektedir. Tüy olarak oluşmaya başlayan saçlara mutlaka istediği vitamin ve mineralleri vermeniz gerekmektedir. Saçlar her halükarda 2 ve 3 yıl içerisinde dökülerek yerine tüy halinde olan saçlar uzamaya başlayacaktır. Bu sebepten dolayı da gerekli bakımı yapmanız sürekli kısa saçlara sahip olmanızın önüne geçecektir. Bu bakımı da kozmetik ürünler ile değil ancak vitamin destekli olan ürün ve aynı zamanda düzenli beslenme ile sağlayabilirsiniz. İşte bu aşamadaki uygulamanın adı da bonvita hair kapsüldür. Saçlarınıza ve size dost olan bu ürünün her bir kutusu 15 günlük kullanım içerir ve her bir kutusu için de ayrı kampanyalar bulunduğu için maddi durumunuzu sarsmayacak bakımı kolaylıkla sağlaysbilirsiniz.

Bonvita Hair Ne Kadar

15 günlük kullanım için 49 TL ödeme yaparken 1 aylık önerilen paket olan 2 kutu için ise 89 TL ödeme yaparak saçlarınızın dostunu satın alabilirsiniz. 15 günlük süre içerisinde de gözle görülür bir fark mutlaka hissedersiniz. Ancak doğru etki için ve daha uygun fiyat ile satın alma için 2 kutu her zaman avantajlı olacaktır. Bonvita hair ile birlikte bir de beslenmeniz düzene girdiği zaman sadece saçlarınızın değil tırnaklarınızın da daha hızlı uzamasını sağlayacaksınız. Sadece sağlık için önemli olarak görülen düzenli beslenme görüldüğü gibi aynı zamanda çok önem verdiğiniz güzelliğiniz için de çok önemlidir.

Bonvita Hair Nerede Satılır

Bir süredir satışları gerçekleştirilen bonvita hair jelibon sadece internet sitesi üzerinden satışa çıkarılmıştır. Başka her hangi bir alandan satın alamayacağınız gibi resmi internet sitesinden sipariş verdiğinize de emin olmanız önemlidir. Aksi durumda sahte ürünlere maruz kalabilirsiniz. Resmi olarak satılan ürünler hologramlı ve faturalı olarak sizlere ulaştırılmakta ve sipariş verdiğiniz zaman müşteri temsilcileri size geri dönüş yapacaktır. Bununla birlikte teslimat süreleri 2 iş günüdür. Faturasız ürün teslim almamaya özen gösterin ve hologram sorgulamanızı yapmaya da özen gösteriniz. Kargo firmasından kendiniz gidip teslim alabilirken kontrol edip sonrasında ödemenizi yapabilirsiniz ve ya adres teslim olarak da siparişinizi verebilirsiniz. Ancak kapıda ödemelerde ürün kontrol etme şansınız yoktur. Kargo personelleri sorumluluk almadıkları için kontrol edemezsiniz. Bu doğrultuda adres ve ya kargo teslim olarak sipariş vermenizde fayda vardır.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2017 14:55

İLGİLİ HABERLER