Sağlık
  • 21.10.2016 00:14

Göbek eriten yoğurt kürü

Göbeğinizden şikayetçiyseniz veya kabızlık sorununuz varsa göbek eriten ve kabızlığa karşı etkili yoğurt küründen fayda görebilirsiniz. Göbek eriten ve kabızlığa karşı etkili yoğurt kürü...

Göbek eriten ve kabızlık giderici yoğurt kürü nasıl yapılır?

Kimimiz genetik açıdan yatkıntan dolayı kimimiz de yediklerimizden kaynaklı göbek sorunu yaşıyoruz. Yine kabızlık da hem karnımızın şişmesine neden olan hem de huzursuz hissettiren bir sağlık sorunu. Özellikle kronik kabızlık mutlaka doktora başvurulması gereken bir durum.

akin kısa süreli ve muhtemelen yediklerinize bağlı kabızlık sorunu yaşıyorsanız ya da "Göbeğimi nasıl eritebilirim?" diyorsanız göbek eriten ve kabızlığa karşı etkili yoğurt kürünü deneyebilirsiniz.

Malzemeler:

1 şişe soda
Yarım bardak yağsız yoğurt
2 kaşık limon suyu
1 çay kaşığı nane

Yapılışı:

Önce yoğurdu bir kasede iyice çırpın.

Ardından içine sodayı ekleyip çırpmaya devam edin.

Limon suyunu da ilave ettikten sonra nane serpip karıştırarak tüketebilirsiniz.

Göbek eriten ve kabızlığa karşı etkili yoğurt kürü ne zaman ve nasıl içilmeli?

2 hafta düzenli tüketildiğinde etkisini görmeye başlayabilirsiniz.

Düzenli kullanım sonrasında göbeğinizin eridiğini ve bağırsak hareketlerinin düzenlendiğini fark edeceksiniz.

Göbek eriten ve kabızlığa karşı etkili yoğurt kürünü Sabah kahvaltısından yarım saat önce 1 bardak, gece yatmadan 2 saat önce de 1 bardak olacak şekilde günde toplam 2 bardak tüketebilirsiniz.

Uyarı: Gastrit ve ülser gibi hastalıklarınız varsa bu kürü kullanma konusunu mutlaka doktorunuza danışmalısınız. Ayrıca soda içerisindeki yüksek sodyum nedeniyle de yüksek tansiyon hastalarına kullanımdan kaçınmaları önerilmektedir. Hiçbir hastalığınız olmasa dahi herhangi bir rahatsızlık hissettiğ*inizde kürü hemen bırakın.

 

Güncellenme Tarihi : 21.10.2016 01:45

İLGİLİ HABERLER