Sağlık
  • 16.10.2017 13:35

Magnetic Lash ve Manyetik Kirpik Nedir

Daha dolgun ve uzun kirpiklere sahip olmak isteyenler için geliştirilmiş olan magnetic lash mıknatıs özelliği ile kullanım imkanı sunmaktadır. Bu sayede aynı ürün defalarca kullanılabilir. Özellikle daha dolgun ve uzun kirpikler ile etkileyici görünmek isteyen bayanlar yapıştırma kirpikler yerine mıknatıs özelliği ile kullanabilecekleri ürünü tercih ederek sorunsuz kullanabilirler.

İki ayrı parça halinde hazırlanmış olan ürün mıknatıs etkisiyle6 birbirine yapışmaktadır. Bu sayede kullanıcılar açısından daha kolay uygulama yapılabilir. Tekrar tekrar kullanım imkanı sunması da magnetic lash isteyenlerin uzun süre aynı ürünü sorunsuz şekilde kullanmasına imkan sağlamaktadır. Siyah fiber ipek ile hazırlanmış olan kirpikler doğal bir görüntü elde edilmesini sağlamaktadır.

Daha hijyenik kullanım imkanı elde edilmesi adına geliştirilmiş formülü ile temizleme suyu kirpiklerin temizlenmesini ve bu şekilde kullanılmasını sağlamaktadır. Aynı zamanda makyaj temizleme ürünü olarak da kullanılacak olan su içerisinde argan yağı bulunmaktadır. İçeriğinde bulunan argan yağı cildin beslenmesini sağlamaktadır.

Bekleme kabı içerisine konulacak temizleme suyu içerisinde 5 dakika kirpiklerin bekletilmesi hijyenik şekilde kullanılması için temizlenmesini sağlamaktadır. Daha sonrasında bekleme kutusundaki suyun boşaltılmasıyla kirpikler saklanabilir. Kullanıcılar istedikleri her durumda kirpiği kullanmaya devam edebilirler. Bu sayede ekstra masraflar oluşturmadan tekli ürün ile daha dolgun ve uzun kirpiklere sahip olunabilir.

Farklı yoğunlukları da hazırlanmış olan kirpikler özellikle kullanıcılar için en uygun seçeneğin tercih edilmesini sağlamaktadır. Az yoğun, orta yoğun, çok yoğun ya da ultra yoğun model seçenekleri kirpiklerin yoğunluğuna göre farklı seçim yapılmasını sağlamaktadır. Bu sayede kullanıcılar istedikleri gibi daha yoğun ve uzun kirpiklere sahip olabilirler. Magnetic lash sipariş vermek isteyenler 39 liraya ürünü alabilirler.

Kullanıcılar için yapılacak tercihlerde özellikle yoğunluğa göre belirlenmiş farklı modeller üzerinden seçim yapılabilir. Doğal görüntüsü kullanım sırasında daha doğal ve etkileyici sonuçlar elde edilmesini sağlamaktadır. Günlük kullanımda daha az yoğun modeller kullanılırken ultra yoğun modeller özellikle davet veya pek çok farklı etkinlik sırasında daha etkileyici görünmek isteyen bayanlar için tercih edilebilir.

Manyetik Kirpik Güvenli Satış

Kuaföre gitmek yerine mıknatıs özelliği ile kullanılabilecek kirpikleri kullanmak isteyenler güvenli kullanım imkanı elde edebilecekleri ürünü internet üzerinden verecekleri sipariş ile satın alabilirler. Güvenli satış seçeneği ihtiyaç duyduğunuz her durumda farklı yoğunlukları sahip ürünlere sahip olmanızı sağlamaktadır. Manyetik özelliğiyle devamlı olarak kullanım imkanı elde edilmesini sağlayan kirpikler doğal bir görüntü oluşturmaktadır.

Belirlenmiş olan uygun fiyat seçenekleri üzerinden yapılacak satın alma işlemleri manyetik kirpik ile daha dolgun ve uzun kirpiklere sahip olmanızı sağlamaktadır. İnternet üzerinden verilen siparişler kısa sürede kargo ile adrese teslim edilmektedir. Bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan ve beklemek zorunda kalmadan ürüne sahip olabilirsiniz. Güvenli kullanım imkanı için ürünün farklı modelleri tercih edilebilir.

 

Güncellenme Tarihi : 16.10.2017 13:35

İLGİLİ HABERLER