Dünya
  • 30.7.2013 15:21

Sapık herif 4 kızını hamile bıraktı

Kızlarına Tecavüz Edip Onlardan Çocuk Sahibi Olmuş

Kızlarından çocuk sahibi olmaktan suçlu bulunan ödüllü müzik videosu yönetmeni Paterson Aswad Ayinde (55) hayatının geri kalanını hapishanede geçirecek.

Ayinde, altı kızına defalarca tecavüz edip, bu tecavüzlerden altı çocuk sahibi olmakla itham edildiği davanın ikinci duruşmasında suçlu bulunarak 50 yıl hapse mahkum edildi.

Daily Mail’ın haberine göre Ayinde, dava kapsamında görülmesi beklenen beş duruşmanın ikincisine konu olan ithamdan; kızlarından biriyle cinsel ilişki kurmaktan suçlu bulundu.

Ayinde’nin ikinci duruşmasında aldığı 50 yıllık ceza, adamın bir diğer kızına cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 2011 tarihli duruşmasında aldığı 40 yıllık hapis cezasını 90 yıla çıkardı.

Ayinde, Fugees’in “Killing Me Softly” isimli 1996 tarihli hit şarkısına çektiği video ile tanınıyor.

Ayinde’nin ilk duruşmasında konuşan adamın eski karısı, Ayinde’nin, kızlarını hamile bırakarak “saf bir aile nesli” yaratmaya çalıştığını söyledi. Ayinde, ilk duruşması öncesinde görülen ön duruşması sırasında, “dünyanın sona ereceğini, sadece kendisinin ve evlatlarının kalacağını ve kendisinin seçilmiş olduğunu” iddia etti.

En son duruşmada Ayinde’nin, ikinci kızıyla olan cinsel ilişkisinin kızı sekiz yaşındayken başladığı ve söz konusu kızı dört kez hamile bıraktığı ortaya çıktı.

Yetkililer, cinsel saldırıların, Ayinde ve karısı ayrılana dek yaklaşık 30 yıl sürdüğünü belirttiler.

NBC New York’a göre Ayinde’nin cinsel saldırıları; New Jersey’deki sayısız evde gerçekleşti. Hatta tecavüzlerin ayrıca, ailenin eyalet çocuk koruma yetkililerinin gözetiminde oldukları sürede de yaşandığı kaydedildi. Tecavüzlerin bir kısmının da terk edilmiş bir cenaze evinde meydana geldiği belirtildi.

2000 yılında yetkililerin, Ayinde’nin evinden birkaç çocuğu almasının ardından soruşturmadan kaçınmak için aile Florida kadar uzaklara taşındı. NBC New York’a göre 2000 yılındaki olay sonrasında çocukları eyalet gözetiminden almaya çalıştığı için Ayinde tutuklandı. Saldırı ve bir çocuğu tehlikeye atma suçlarını kabul eden Ayinde, bir yıllık denetimli serbestliğe tabi tutuldu. Yetkililere göre Ayinde, sonrasında en az iki yıl daha olmak üzere bir kızına tecavüz etmeye devam etti.

İlk duruşmada ifade veren Ayinde’nin karısı, ahlaksız babanın, kızları ayrıca aç bıraktığı ve dövdüğünü belirtti.

NBC New York’a göre bu tecavüzlerden doğan çocukların bir kısmı evde dünyaya geldi. En az iki bebeğin evde öldüğü ve yetkililere bir bildirimde bulunmaksızın gömüldükleri kaydedildi.

Mahkeme kayıtlarına göre Ayinde’nin ayrıca, bir diğer üç kadından başka 12 çocuğu daha oldu.

Ayinde’nin işkence gören kızları, aile sırlarının gizli kalması adına evde eğitim gördüler ve diğer çocuklardan izole bir hayat yaşadılar.

Ayinde, Fugees’in “Killing Me Softly” şarkısına çektiği videoyla, 1996 MTV Müzik Videosu Ödülleri kapsamında “En İyi R&B Video” ödülünü kazandı.

Ayinde’nin, iddia edilen saldırılara ilişkin üç duruşmaya daha çıkması bekleniyor.
 

TurkishNY.com –

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 13:03

İLGİLİ HABERLER