Dünya
  • 20.7.2014 13:49

Savaş Oyunları ve Silah Oyunları Arasındaki Farklar

Başlık : Savaş Oyunları ve Silah Oyunları Arasındaki Farklar. Yine yapılan araştırmalar sonucunda çocukların en beğendiği çalışmalardan birisinin Silah Oyunu olduğu kanaatındayız. Gerçektende nişan almayı çok sevdiklerinden dolayı böylesine amansız bir mücadelede savaşmak oldukça eğlenceli olacağa benzemektedir. En güzel örnekleri sunacak olmamızdan dolayı sitemizin en harikalarından birisi olanı sizlerle buluşturmak istiyorum. Kadınların içinde emin olun en cesaretli olanı o dur. Aynı zamanda hiçbir şeyden korkmadığından dolayı düşman bölgesine girmeden önce tedarikli olmak zorundadır. Yapacağı çok fazla bir şey olmamasından dolayı onlara karşı çeşitli saldırılar düzenlemektedirler. Kahramanımız kayla şimdide karşınıza Cesur Savaşcı Kayla olarak çıkıyor. Kahramanımızı biz yönetiyoruz. Play this game seçeneği ile savaşa başlayabiliriz. counter strike16  

Sağ yön tuşunu kullanarak sağ tarafa doğru, Sol yön tuşunu kullanarak sol tarafa doğru hareket edebiliriz. Aşağı tuşun kullanarak atlayabiliriz. Yukarı tuşunu kullanarak ta kahramanımızın uçmasını sağlayabiliriz. Sol altta kahramanımızın canı gösterilmektedir bu bittiğinde ölmüş olursunuz. Boşluk tuşuyla düşmanlara ateş edip onları yok edebiliriz. Bu şekilde söylediklerimize uyum sağlamanız sayesinde Silah Oyunları genelinde başarılı olma durumunuz artmış olacaktır.

Sizlere en güzel şekilde hazırladığımız diğer alanlarımızdan da kesinlikle paylaşımlar yapmaktayız. Sıkılmamanız için elimizden geleni devamlı olarak sunmamızdan dolayı oldukça keyifli zaman geçirmenizi sağlayacağız. Bunlarla beraber Gökyüzünde Savaş yapmak isteyenler aradıkları tük kriterleri bu çalışma altından yürütebileceklerdir. Başlama seçeneği olarak Play Game dedikten sonra nasıl oynadığınızı gösteren ekran gelecektir. Orayı Space basarak geçeceksiniz. Uçağı yönlendirme işin Mouse ile yaparken normal ateş etme işini de Space basarak halledeceksiniz. Aşağıdan saldıran araçlara Z ile bomba bırakacaksınız. Tabi bunu ayarlamak biraz kabiliyet isteyecektir.

Böylesine kaliteli savaşların içinde yer alarak eğlencenizi de artırabilirsiniz. Durum böyle olunca eğlenmemek içtenlikle bile değildir. Savaşçı Toplar oyununun en güzel yönü tamamen kendi kişisel yeteneklerinizi sergilemek olacaktır. Sizlere yapışarak peşinizi bırakmayan toplara karşı mücadele edeceksiniz. Onları öldürebilmek için illüzyonist saldırılar yapacaksınız. Bunun için X tuşunu kullanırken üzerlerinden atlamanız için Z kullanabilirsiniz. Zıpladığınızda vurabilirseniz çok büyük hasar vereceksiniz.

Bölüm bölüm bütün bölgeleri gezerek hepsini bu şekilde patlatınız. Bu paylaşılan Silah Oyunları tamamen eğlenmeniz maksadıyla bulunmaktadır. Çok daha fazla çeşitleri olabilirken giriş yaparak devam sürümünü ilerleyen dakikalarda görmenin faydalarını keşfedeceksiniz. Bunların arasında unutulmayan savaşlardan birisi de Kahramanımızın şehrini düşmanlar ele geçirmişler. Hadi durmayalım, Modern Dünya Savaşında Kahramanımıza yardım edelim. Kahramanımızı w, a, s ve d tuşlarını kullanarak hareket ettirebiliriz. K tuşunu kullanarak kahramanımızın zıplamasını sağlayabiliriz. T tuşunu kullanarak ta kahramanımızın düşmanlara ateş etmesini sağlayabiliriz. Sol üst köşede kahramanımızın canı gösterilmektedir. Burası sıfıra geldiğinde kahramanımız ölmüş olur. Oyuna play game seçeneğinden giriş yaptıktan sonra new campaıgn seçeneğinden oyunu başlatabiliriz.

Oyunda amacımız karargâhımızı düşman askerine karşı korumaktır. Bunun için 1, 2, 3, 4 ve 5 tuşlarını kullanabiliriz. Faremizin sol tuşu ile de düşman askerlerine ateş edebilir ve onları yok edebiliriz. Hadi durmayın düşman askerleri gruplar halinde karargaha saldırıya geçtiler. Onları etkisiz hale getirin ve karargâhımızı düşman askerlerinden kurtarın. Yaralanmadan önce düşmanlarınıza karşı ataklarınızı tam zamanında yapabilirseniz kazanmanız için fırsatınız artmış olacaktır. Aslında değerlendirmeler bunlarla sınırlı kalmayacağından dolayı her seferinde mantıklı hareket ederek düşman birliğinin üzerine ateş edebilirsiniz. Seviye atlamayı başardıkça yeni bölümlere geçecek olmanızdan dolayı oyunun eğlenceli kısımları ilerleyen etaplarda karşınıza gelecektir. Tabi ki daha fazla zaman geçirebilirsiniz.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:11

İLGİLİ HABERLER