Gündem
  • 24.6.2021 22:38

Sedat Peker Dündar ile Özdil'i barıştırın dedi, bakın kim barıştırdı

Laik kemalist sol medya Sedat Peker'in sözünden çıkmıyor.
Uğur Dündar ile Yılmaz Özil'in ağır hakaretlerle birbirine girmesinden bir gün sonra, devreye Sedat Peker girdi. Twetter'den bir çağrı yapan Sedat Peker, yaşlı Kemalist laiklerin araya girerek bu ikisini barıştırmasını istedi.
Peker'in bu isteğini emir telakki eden sol kesimin dinazorlarından Emre Kongar araya girdi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, duayen gazeteci Uğur Dündar'a ilişkin açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Peker, Dündar ile yaptığı ilk ve tek görüşmeye ilişkin bilgi verirken; Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar arasındaki tartışmalara da değindi.

Peker'in açıklamaları şöyle:

''Uğur Ağabey ile ilgili (Dündar) bir şeyler söylememi istemişsiniz. 1996 senesinde bir görevle ilgili Bulgaristan’da bulunurken hayatımda bir kere Uğur Ağabey ile telefonla konuştum. Hakkımda çıkan bazı söylentiler üzerine röportaj yapma isteği ile ilgili.

 Uğur Ağabey’e (Dündar) Özel uçak yollayıp burada sizi misafir etmek isterim dediğimde kendisi Sedat Bey kardeşim, size teşekkür ederim ancak ben böyle bir şeyi kabul edemem, ben kendi imkanlarımla gelirim demişti.

Uğur Dündar’ı seversiniz sevmezsiniz, o ayrı konu. Ancak benim anlattığım, bu insanın dürüstlüğüne saygı duymak gerekir. İnşallah yaşça bir büyük araya girer de, Uğur Ağabey ile (Dündar) Yılmaz Özdil Ağabeyi barıştırır.''

AZILI KEMALİST/LAİK EMRE KONGAR ARAYA GİRDİ

18 Dakika - Emre Kongar & Merdan Yanardağ (7 Şubat 2017) | Tele1 TV -  YouTube

Uğur Dündar’dan canlı yayında bomba Yılmaz Özdil açıklaması! ‘Yılmaz bundan sonra…’Gazeteci Uğur Dündar, Yılmaz Özdil ile yaşadığı tartışma sonrası ilk kez canlı yayında açıklama yaptı.
Emre Kongar yayında Yılmaz Özdil ile yaptığı görüşmeyi aktararak, Özdil'in Uğur Dündar'ı kastetmediğini söylediğini ifade etti.

Kongar'ın açıklamaları sonrası Dündar tartışmaya ilişkin, ''Bir yanlış anlaşılma var. Mesele benim için bitmiştir.

Çok duygusal bir çıkış yaptım. O akşam benim başıma bir şey gelse Yılmaz, ömür boyu vicdan azabı çekerdi'' ifadelerini kullandı.

Dündar'ın açıklamaları şöyle:

''Bana gelen mesajlarda bazıları özellikle benim ona cevap vermem gerektiğini yazmışlardı. Bu sosyal medya paylaşımlarının arasında ben o tweeti gördüm. Şimdi hem sevgili Merdan, hem siz, hem de hayatımdaki en eski arkadaşım sevgili Müjdat, değerli kardeşim Yılmaz ile konuşmuşsunuz. Ben anlıyorum ki bir yanlış anlaşılma var.

Yanlış anlaşılma ortaya çıktıktan sonra benim onun üzerine söyleyecek hiçbir lafım olamaz. Mesele benim için burada kapanmıştır. Yılmaz bundan sonra da benim kardeşim olarak kalacaktır. Üzgünüm böyle bir canlı yayın kazası olduğu için. Çok duygusal bir çıkış yaptım. O akşam benim başıma bir şey gelse Yılmaz, ömür boyu vicdan azabı çekerdi.''

Güncellenme Tarihi : 24.6.2021 23:47

İLGİLİ HABERLER