Medya
  • 8.12.2021 12:58

Şef Danilo’dan 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek’e şok suçlama!

Danilo Zanna’dan 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek’e şok suçlama! İtalyan şeften eşine çifte dava

Masterchef yarışmasının İtalyan şefi Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek 2012 yılında hayatını birleştirdi. 9 yıllık evli ve bir çocuk sahibi çift, boşanma kararı aldıklarını sosyal medyadan duyurdu. Tazminat miktarında anlaşamadıkları iddiası ortaya atılmıştı. Danilo Zanna anlaşma sağlanamayınca eşi Tuğçe Demirbilek'e 'Suç işleme ve haysiyetsiz hayat sürme' nedeni ile boşanma davası açtı.

Tuğçe Demirbilek'ten Danilo Zanna'ya gönderme - Magazin Haberleri - Milliyet

Masterchef yarışmasının sempatik İtalyan şefi Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek 2012 yılında hayatlarını birleştirmişti.

Danilo Zanna eşi kim aslen nereli Tuğçe Demirbilek kaç yaşında? - Internet  Haber

Çift 2013 yılında oğullarının kucağına almıştı. 9 yıllık evli olan ikili fikir ayrılıkları nedeniyle boşanacaklarını açıklamıştı.

Danilo Zanna’dan 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek’e şok suçlama! İtalyan şeften eşine çifte dava

ANLAŞMA SAĞLANAMADI İDDİASI

Geçtiğimiz aylarda boşanma kararı aldıklarını duyurmuş ve Danilo Zanna, Etiler'de birlikte yaşadıkları konuttan taşınarak ayrı bir eve çıkmıştı.

İddiaya göre anlaşmalı boşanmaya hazırlanan çift arasında anlaşmazlık yaşamıştı.Tuğçe Demirbilek, 9 yıl devam eden evlilikleri için Zanna'dan 1 milyon Euro tazminat talep etmişti. Tazminat miktarını fazla bulan Danilo Zanna teklif etmiş fakat kabul edilmemişti.

BOŞANMA DAVASI AÇTI

Anlaşma sağlanamayınca ünlü şef boşanma davası açtı. İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran Danilo Zanna eşi Tuğçe Demirbilek'e 'Suç işleme ve Haysiyetsiz hayat sürme nedeni ile boşanma' davası açtı.Boşanma davasına ek olarak Zanna 'Mal paylaşımı' davası açtı.

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 8.12.2021 13:06

İLGİLİ HABERLER