Gündem
  • 26.6.2022 11:57

Şehidin küle dönen evinde sadece iki şey yanmadı!

Balıkesir’de tüyleri diken diken eden bir olay yaşandı. Şehit babasının evinde çıkan yangında tüm eşyalar kül olurken, sadece iki şey yanmadı.

Foto - Balıkesir’de geçtiğimiz cuma günü akşam saatlerinde Balya’nın Orhanlar Mahallesi’nde meydana gelen yangında bir ev kullanılamaz hale geldi.

Balıkesir’de geçtiğimiz cuma günü akşam saatlerinde Balya’nın Orhanlar Mahallesi’nde meydana gelen yangında bir ev kullanılamaz hale geldi.

Foto - Çıkış nedeni araştırılan yangın, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nin müdahalesi ile çevre evlere sıçramadan söndürüldü.

Çıkış nedeni araştırılan yangın, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nin müdahalesi ile çevre evlere sıçramadan söndürüldü.

Foto - 1996 yılında Kardak kayalıklarında helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Üstçavuş Tevfik Özdemir’in babası Esat Özdemir’in evinde çıkan yangında çoğu eşya kullanılamayacak hale geldi.

1996 yılında Kardak kayalıklarında helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Üstçavuş Tevfik Özdemir’in babası Esat Özdemir’in evinde çıkan yangında çoğu eşya kullanılamayacak hale geldi.

Foto - Ancak evde bulunan Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağının yanmaması vatandaşları duygulandırdı.

Ancak evde bulunan Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağının yanmaması vatandaşları duygulandırdı.

Foto - Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yangının çıktığı Orhanlar kırsal mahallesine giderek ev sahibi Esat Özdemir ile görüştü.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yangının çıktığı Orhanlar kırsal mahallesine giderek ev sahibi Esat Özdemir ile görüştü.

Foto - Yanan evde incelemelerde bulunan Başkan Yılmaz, evin yıkılarak sil baştan yapılması talimatını verdi.

 

Yanan evde incelemelerde bulunan Başkan Yılmaz, evin yıkılarak sil baştan yapılması talimatını verdi.

Foto - Başkan Yılmaz, vatandaşların her zaman maddi manevi yanlarında olduklarını söyledi.

 

Başkan Yılmaz, vatandaşların her zaman maddi manevi yanlarında olduklarını söyledi.

 

Foto - Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, bu yıl yangın sonucu kullanılmaz hale gelen üçüncü evin inşaatını yapmış olacak.

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, bu yıl yangın sonucu kullanılmaz hale gelen üçüncü evin inşaatını yapmış olacak.

 

Foto - Şehit Üstçavuş Tevfik Özdemir

Şehit Üstçavuş Tevfik Özdemir

Güncellenme Tarihi : 26.6.2022 11:59

İLGİLİ HABERLER