Spor
  • 29.11.2020 23:08

Sergen Yalçın'dan hakeme olay sözler...

KAYNAK : MİLLİYET

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe-Beşiktaş maçının ilk yarısının ardından adeta çılgına döndü.

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, Kadıköy'de Fenerbahçe'ye konuk oldu. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, ilk yarının son anlarında yaşanan pozisyonun ardından çılgına döndü.

Erol Bulut, Ozan Tufan'ı Beşiktaş karşısında ilk 11'de sahaya çıkarttı.Sezon başından beri tıpkı Caner Erkin gibi çok iyi bir performansa imza atan ve adından sık sık söz ettiren Ozan, ligdeki Gençlerbirliği mücadelesinde yedek soyunmuştu. Kupadaki Sivas Belediyespor maçının ilk yarısında forma giyen Ozan, Beşiktaş karşısında ilk 11'de oynadı.

Lemos 3 maç sonra stoperde

Lemos 3 maç sonra stoperde

Fenerbahçe'nin Uruguaylı stoperi Mauricio Lemos, ligde 3 maç sonra pozisyonunda görev aldı. Sezon başında iyi bir performansa imza atan Lemos, 4. hafta Fatih Karagümrük karşısında kırmızı kart görerek bir sonraki hafta Göztepe maçında forma giyememişti.

Ligin 6. haftasındaki Trabzonspor maçında yeniden formasına kavuşan 24 yaşındaki stoper, bu maçta sonra ise stoperde görev alamamıştı.

Son olarak geçen haftaki Gençlerbirliği müsabakasında Gökhan Gönül ve Nazım Sangare'nin sakatlığında sağ bek olarak forma şansı bulan Lemos, 3 maç aranın ardından Beşiktaş derbisine pozisyonunda çıkmayı başardı.

Mücadelede ilk yarının son dakikasına girilirken karşılaşmanın 4. hakemi Turgut Doman'a şiddetli itirazlarda bulunan Yalçın, hakem Tugay Kaan Numanoğlu tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

İlk yarı bittikten sonra da şiddetli itirazlarına devam eden Sergen Yalçın'ı siyah - beyazlı yedek kulübesi zor sakinleştirdi.

Soyunma odasına zorla götürülen teknik adamın maçın 4. hakemine "Benim atağımı neden kesiyorsun?" diye bağırdığı duyuldu.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 29.11.2020 23:14

İLGİLİ HABERLER