Asayiş
  • 22.1.2021 14:22

Şeyma öğretmen ve kız kardeşini öldüren platonik cani hakkında karar çıktı!

Konya'da platonik aşık olduğu komşusunun kızı öğretmen Şeyma Sarı (25) ile kız kardeşi Tuğba Sarı'yı (18) tabancayla vurarak öldüren, anneleri Hacer Sarı'yı (51) da ağır yaralayan Muzaffer Canpolat (53) hakim karşısına çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...Konya'da platonik aşık olduğu komşusunun kızı öğretmen Şeyma Sarı (25) ile kız kardeşi Tuğba Sarı'yı (18) tabancayla vurarak öldüren, anneleri Hacer Sarı'yı (51) da ağır yaralayan Muzaffer Canpolat (53) hakkında mahkeme bugün kararını açıkladı.

Sanık Muzaffer Canpolat, Şeyma Sarı ve Tuğba Sarı'yı kasten öldürme gerekçesiyle müebbbet hapis cezasına çarptırıldı. İndirim uygulanmadı. Ayrıca; anne Hacer Sarı'ya karşı öldürmeye teşebbüs, konut dokunulmazlığını ihlal, 6136 sayılı kanuna muhalefetten suçlarından ise toplam 18 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Sanık Canpolat'ın son savunmasında; "Çok pişmanım, planlayarak gerçekleştirilen bir olay değil. Ben Allah rızası için konuşmak için yanlarına gitmiştim. Benim evime girip çıkıyorlardı. Eşyalarımın yerlerini değiştiriyorlardı. Benim beynimde bir sorun var. 3 harfliler bana musallat olmuş, Benim anlattıklarım doğru. Sadece konuşmak istedim." ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 22.1.2021 14:25

İLGİLİ HABERLER