Yaşam
  • 30.3.2021 12:14

Sharon Stone: Büyükannem bizi odaya kilitler, büyükbabam da taciz ederdi

Beyazperdenin ünlü oyuncu, küçücük çocukken başına gelen korkunç bir olayı anlattı. Kitabında bu olaya yer veren ünlü yıldız, hem ablasının hem de kendisinin büyükbabaları tarafından tacize uğradığını satırlara döktü.

HAYATININ EN ZOR DÖNEMİ 

Rol aldığı Temel İçgüdü filmiyle 34 yaşında şöhreti yakalayan Sharon Stone, hayatına dair travma yaratıcı bir gerçeği yıllar sonra satırlara döktü. Şu anda 63 yaşında olan Stone, hatıralarının yer aldığı The Beauty of Living Twice adlı kitapta, hem ablasının hem de kendisinin küçücük birer çocukken, büyükbabaları tarafından taciz edildiğini anlattı.

'BÜYÜKANNEM KAPIYI KİLİTLERDİ' 

Sharon Stone, büyükannesinin de kendisini, ablası Kelly'yi büyükbabalarıyla bir odaya kilitleyerek bu duruma zemin hazırladığını ileri sürdü. Sharon Stone'un büyükbabası Clarence Lawson, ünlü yıldız 14 yaşındayken hayata veda etmişti.

ÖLDÜĞÜNDE NELER HİSSETTİĞİNİ DE ANLATTI 

Sharon Stone kitabında, büyükannesinin kendisiyle ablası Kelly'yi büyükbabalarıyla birlikte bir odaya kilitlediğini, bunun ardından da büyükbabası Lawson'ın kendilerini taciz ettiğini satırlara döktü kitabında. Stone, büyükbabası öldüğü zaman neler hissettiğini de anlattı.

ÖLDÜKTEN SONRA RAHATLADI 

Stone, büyükbabasının öldüğünden emin olmak için tabutunda onu dürttüğünü de itiraf etti. Stone, satırlarında büyükbabasının artık hayatta olmamasından tuhaf bir tatmin duyduğunu da belirtti.

'ABLAM HER ŞEYİ ANLADI' 

Stone o anları "Kelly'ye (ablası) baktım ve o anladı. Kelly o sırada 11 yaşındaydı ve hepsi bitti" diye yazdı Stone.

KİTABINDA ÇARQICI AÇIKLAMALAR YER ALIYOR 

Sharon Stone, daha önce de kendisini şöhrete kavuşturan Temel İçgüdü (Basic Instinct) filminin yapımcıları ve yönetmeniyle ilgili benzer şikayetlerde bulunmuştu. Hollywood'un ünlü yıldızlarından Sharon Stone, sektörde yaşadığı deneyimleri The Beauty of Living Twice adlı kitabında anlattı. Kısa bir süre önce 63 yaşına giren Stone, yapımcı Harvey Weinstein'ın kadınlara yönelik tacizlerine karşı Hollywood'da başlatılan #metoo hareketine de katıldı bu şekilde.

'ROL ARKADAŞIMLA BİRLİKTE OLMAYA ZORLANDIM'

Sharon Stone, adını vermediği bir yapımcının, filmdeki rol arkadaşıyla gerçek hayatta da cinsel birliktelik yaşaması konusunda kendisine baskı yaptığını anlattı. Ünlü oyuncu yapımcının bu konuda "kamera karşısında da ikisinin kimyalarının uyumlu görünmesi için bunu istiyorum" dediğini belirtti.

Güncellenme Tarihi : 30.3.2021 22:00

İLGİLİ HABERLER