Yaşam
  • 30.9.2020 11:22

Show TV spikeri Ermeni Kardashian'a vurdu, bağırtısı bizim magazin güzellerinden geldi

Oyuncu Deniz Çakır'dan Ece Üner'e tepki: Bu nasıl avam, yakışıksız bir üsluptur

Türkiye ve Azerbaycan ile ilgili küstah sözler kullanan Kim Kardashian’a ünlü spiker Ece Üner, ana haber bülteninde tepki vermişti.

Show TV Ana Haber Spikeri Ece Üner, Ermeni asıllı ABD'li reality show yıldızı Kim Kardashian'ın, Azerbaycan-Ermenistan çatışmalarıyla ilgili açıklamalarına yanıt verdi.

"BÜYÜK BİR KAYNAĞI VAR"
Ece Üner, "Kardashian'ın kameraları göstermeye alışık olduğu dolayısıyla hepimizin yakından tanıdığı büyük bir kaynağı var. Bu sözleri söylerken de bu çıkışı yaparken de yine aynı kaynağı mı referans aldı acaba?" dedi.

ECE ÜNER'İN TEPKİSİ ÇOK BEĞENİLDİ
Üner'in cevabı, sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu.

Ece Üner’in tepkisi sosyal medyada gündem oldu ve binlerce beğeni aldı.

Fakat çoğu kişinin aksine ünlü oyuncu Deniz Çakır, sosyal medya hesabından ünlü spikerin üslubunun yanlış olduğunu dile getirdi.

"İNANILIR GİBİ DEĞİL"
Deniz Çakır, paylaşımında "Bu nasıl avam yakışıksız bir üsluptur.  Pes yahu... Bu üslup ile Ana Haber Bülteni sunuyor.. İnanılır gibi değil.“ dedi.

SAMİMİYETSİZLİĞİNİZ MİDE BULANDIRICI
Deniz Çakır'ın tepkisinin ardından Ece Üner'den tepki gecikmedi. Twitter hesabından açıklama yapan Üner, "Sıradan kadınların hakkını ararken siz neredeydiniz?" dedi. İşte Ece Üner'in o açıklaması...

Pes’miş!Özünde; “bir yerinden uydurma” dedim!Esas cinsiyetçilik, burada “cinsiyetçilik” aramak!Ben “sıradan” kadınların hakkını ararken siz neredeydiniz?Kardashian’la kadın hakları savunucusu olduğunuzu hatırlayacağınız Kim’in aklına gelirdi? Samimiyetsizliğiniz mide bulandırıcı!

ece üner twitter

Güncellenme Tarihi : 30.9.2020 11:34

İLGİLİ HABERLER